Dermapen-nekiruška lifting metoda

DERMAPEN

Dermapen – nekiruška lifting metoda pomaže za učinkovito uklanjanje sitnih bora, poboljšanje teksture i elastičnosti kože te nejednoliko pigmentirannje kože. Tretmanom se također tretiraju ožiljci nakon akni, ali i hipertrofični ožiljci i keloidi te strije. No važno je napomenuti da se radi o stimulativnoj metodi koja generalno, bez obzira na problematiku djeluje revitalizirajuće na kožu. Stoga, možemo je uvrstiti u još jednu nekiruršku lifting metodu.

Postupak Dermapen tretmana:

Mnoštvom mikro iglica, za jednokratnu upotrebu, penetriraju od 1 do 2,5 mm u dermis, točno određenom brzinom koju odredi terapeut. Moguća je apsorpcija aktivnih supstancija u dublje slojeve kože koje se određuju ovisno o tome što želimo postići.
Mikroiglice, čija se dužina može podešavati, izazivaju vertikalne ubode na koži te tako izazivaju površinsko mikro oštećenje kože i potiču je na njenu obnovu. Na taj način se potiče proizvodnja kolagena i tako se koža prirodnim procesom pomlađuje.
Zbog vertikalnog kuta uboda i male površine, dermapenom se može preciznije i sigurnije tretirati teže dostupna mjesta oko očiju, nosa…

Više o ovoj usluzi saznajte ovdje.

Cjenik


Naručite se

Polja označena * obavezno popuniti.

Unesite tretman*

Email*

Telefon*

Poruka

Potvrdite kako bismo znali da ste čovjek, a ne stroj!