dugi, cvrsti i zdravi nokti

IBX sistem i dugi, čvrsti te zdravi prirodni nokti

Dugi, čvrsti i zdravi nokti  su san svake žene, a IBX sistem vam omogućava upravo to. Tretman spješno sanira oštećenja prirodnog nokta, pridonosi jačanju osjetljivih i lomljivih noktiju, sklonih listanju te ubrzava rast prirodnih, zdravih noktiju. Odlična je podloga prije nanosa trajnog laka, gela ili običnog laka.

Jeste li znali:

  • Strukturu nokta čine bjelančevina keratin te kombinacija minerala kalcija, selena, sumpora i kalija. Stoga jaki i zdravi nokti ovise o dovoljnom unosu tih nutrijenata. Važno je znati i da je kvaliteta noktiju u uskoj vezi s radom jetre.
  • Iako su nokti mrtvo tkivo, rastu iz korijena nokta koji je živ i to u prosjeku oko 0,3 cm mjesečno. Nokti rastu brže ljeti nego u bilo koje drugo godišnje doba.
  • Prehrana za zdrave nokte je hranu koju voli jetra – cjelovite žitarice, povrće i mahunarke, bjelančevine (jaja, mlijeko, sir, meso, riba i mahunarke). Uključiti hranu bogatu kalcijem poput zelenog povrća, nemasnih mliječnih proizvoda, sardina i badema

Kako nastaju dugi, čvrsti i zdravi nokti?

IBX sistem učinkovito prodire u duboku strukturu nokta, djeluje kao „dvostrano ljepilo“ koje spaja oštećene dijelove nokta. U nekoliko slojeva se nanose dvije komponente IBX sistema koje se suše u posebnoj sušilici za nokte ili se nokti stavljaju u UVE lampu.
Tretman traje od 10 do 30 min.

Više o ovoj usluzi saznajte ovdje.

Cjenik


Naručite se

Polja označena * obavezno popuniti.

Unesite tretman*

Email*

Telefon*

Poruka

Potvrdite kako bismo znali da ste čovjek, a ne stroj!