rf-clear-tretman za uklanjanje pigmentacijskih fleka

RF CLEAR tretman

RF CLEAR tretman za uklanjanje pigmentacijskih fleka, fibroma, bradavica, staračkih pjega po rukama…

Pigmentacijske flake nastaju nakon dugotrjnog i intenzivnog izlaganja suncu, a intenzivno se pojačavaju usljed hormonalnih promjena; trudnoće, menopauze i sl. Za uklanjanje pigmentacijskih fleka u Mariti nudimo više vrlo uspješnih tretmana; mikrodermoabraziju, tretmnane AHA kiselinama i RF CLEAR tretman.

Fibromi su dobroćudne izrasline na koži. Izgledaju kao maleni mekani čvorići, papulice na peteljci iznad razine kože – veličine od nekoliko mm pa do centimetra u promjeru. Obično su boje kože ali mogu biti i svijetlo ili tamno pigmentirani. Promjene nisu zloćudne, ali ih je tijekom života sve više, radi čega se sve više zamjećuju.

Obje promjene na koži predstavljaju estetski problem koji u Mariti možemo uspješno riješiti.

Jeste li znali:
Hiperpigmentacija kao posljedica više čimbenika javlja se u kasnim tridesetima i ranim četrdesetima i to najčešće kod žena. Obično je to posljedica neumjerenog izlaganju suncu bez zaštite odgovarajućim kremama.  U toj dobi znatno doprinose i hormonalne promjene te naznaka početka ulaska u menopauzu, a često je povezana i s prekomjernom težinom.

RF CLEAR tretman – PROTOKOL:

Nakon temeljitog čišćenja kože, predmetno mjesto dezinficira se alkoholom. Kada se igla RF Clear aparata prisloni na ciljno mesto na koži bilo da je fleka, pjega ili fibrom stvara se iskra koja ostavlja ozljedu na koži, bez krvarenja. Potom će se stvoriti krastica, kako bi se koža zaštitila od infekcije. Poslije tjedan dana krasta će nestati.

UČESTALOST TRETMANA: U pravilu tretman nije potrebno ponavljati osim u slučaju „tvrdokornih“ fibroma kada tretman ponovimo nakon što koža u potpunosti zaraste.

Naručite se

Polja označena * obavezno popuniti.

Unesite tretman*

Email*

Telefon*

Poruka

Potvrdite kako bismo znali da ste čovjek, a ne stroj!