Sweet Lift Pro Age

Sweet lift pro-age tretman lica je energetski tretman lica koji na prirodan način podiže prirodne resurse kože na proizvodnju kolagena i elastina te samim time odgađa starenje kože.
Obzirom da pomno odabranim preparatima i posebnim pro age masažnim pokretima potičemo mikro cirkulaciju a lift pokretima „peglamo“ bore i znatno poboljšavamo tonus kože , tretman je namjenjen prvenstveno koži oslabljenog tonusa ali i svakoj umornoj koži, bez obzira na dob. Također, drenažni pokreti masaže dodatno će djelovati na izraženost vaših podočnjaka.

PROTOKOL Sweet lift pro-age tretmana lica

Očistimo lice Sigma line pjenom. Napravimo enzimatski piling, dodatno stimuliramo specijalnim silikonskim četkicama.

Pandhys uljem prema tipu kože i problematici i masiramo lice i vrat protokolom za lift i pro-age masažu 15-tak minuta. Ne ispiremo ulje! Šećernim gelom napravimo masažu „tisuću iglica“ kojom, s obzirom na svojstva šećera, razvijamo vakumski efekt.

Osim što masaža „tisuću iglica“ ima anti age učinak jer iznimno potiče mikrocirkulaciju, izmjenu tvari, protok limfe i jača imunitet kože, šećerni gel, koji se sastoji isključivo od glukoze i vode, opskrbljuje stanicu energijom te zbog vrlo male molekule šećera (0,36 nm) omogućava dublju penetraciju aktivnih tvati iz prethodno nanesenog ulja. Također upotrebom šećernog gela direktno utječemo na proces regeneracije kože.

TRAJANJE  Sweet lift pro-age  TRETMANA: oko 60 min

Naručite se

Polja označena * obavezno popuniti.

Unesite tretman*

Email*

Telefon*

Poruka

Potvrdite kako bismo znali da ste čovjek, a ne stroj!