Aromawickel Marita

Aromawickel

Uklonite celulit i smršavite uz vrlo efikasnu aromaterapisjku metodu Aromawickel.

Aromawickel je jedna od najuspješnijih metoda za uklanjanje celulita i masnoća prirodnim putem, prilagođena svakom problemu i tipu kože, a bazira se na toplo-hladnom efektu. Poznato je da tijelo potroši 70 – 80 % dnevno potrebnih kaorija kako bi održalo svoju prirodnu  termičku ravnotežu. Ovom metodom pomoću eteričnih ulja, krema i zavoja na površini kože se podiže temperatura, dok se istodobno hlade unutarnji organi, odnosno snižava unutarnja tjelesna temperatura. Izjednačavanje unutarnje i vanjske temperature na prirodan način stimulira tijelo na potrošnju dodatne energije. Rezultati su višestruko sagorijevanje, uklanjanje celulita – smanjenje obujma, snažno zatezanje kože i tkiva – efekt limfne drenaže. Eterična ulja eukaliptusa, paprene metvice, mentola i ružmarina su glavni sastojci losiona za povijanje.

Svi preparati su na biljnoj bazi a glavni sastojci losiona za povijanje su eterična ulja paprene metvice, eukaliptusa, ružmarina. Na problematičnim zonama koje su tretirane preparatima nastaje do 4 puta veće sagorijevanje masnih naslaga a koža je prokrvljena, zategnuta i glatka.

Postupak tretmana Aromawickel:

Tretman se odvija se u  četiri faze:

  • soft
  • medium
  • extra i
  • supra

U dijelove tijela napadnute celulitom se umasiravaju više kombinacija ulja i krema te se zamata u bandažne zavoje natopljene u losion.

Klijent leži tako umotan 45 min ispod dekice. Efikasan anticelulitni paket sastoji se od 15 tretmana što traje otprilike 6 tjedana za koje vrijeme uz malo discipline i kretanja garantiramo skidanje obujma za 1 do 3 konfekcijska broja što iznosi 3 do 6 kg.

Cjenik


Naručite se

Polja označena * obavezno popuniti.

Unesite tretman*

Email*

Telefon*

Poruka

Potvrdite kako bismo znali da ste čovjek, a ne stroj!