Čišćenje lica ultrazvučnom špatulom

ULTRAZVUČNO ČIŠĆENJE LICA je vrlo suptilna i neagresivna metoda dubinskog čišćenja – uklanjanja nečistoća.

Ultrazvučna špatula je uređaj za profesionalni piling lica i dubinsko čišćenje koji radi na frekvenciji od 25 do 27 kHz. Ultrazvučnom špatulom se istovremeno dubinski čiste pore i otklanja sloj odumrlih stanica s površine kože, te pospješuje stanična opskrba kisikom.
Rezultat je čista, glatka i sjajna koža bez crvenila i iritacija. Efekt korištenja ovog uređaja je vidljiv već od prvog korištenja! Koža bude svježa, glatka, elastična i zdravo sjajna, a pore sužene i čiste!
Prostim okom je vidljivo da prilikom povlačenja špatule po licu kako se miteseri i sitne čestice odumrle kože gomilaju na metalnom dijelu špatule!
Cijeli tretman je apsolutno neagresivan, potpuno bezbolan i ugodan. Upravo iz tog razloga, ovaj tretman prikladan je i za osobe s osjetljivom kožom, a pogotovo kad ugledate svoju blistavu kožu u ogledalu 🙂
Druga funkcija ovog uređaja je tzv. sonoforeza koja pomaže boljem upijanju seruma: špatula se okrene ravno uz kožu i pulsirajuća vibracija poboljšava propusnost kože.
Između ostalog, aktivira se i mikrocirkulacija te potiče limfni tok i poboljšava potkožna apsorpcija, smanjuje se višak vode i potiče rada fibroblasta – kolagen i elastin,.
KOŽA uslijed nepravilnog njegovanja ili zanemarivanja može rezultirati problemima i stanjima poput BORA, FLEKA, PERUTANJE, MASNOĆE, pretjerane DEHIDRACIJE pa do izgleda UMORA i SIVILA. Čišćenje lica, redoviti piling i tretmani lica su neizostavni tretmani njege kože lica pogotovo ako želite odgoditi prve znakove starenja.

Ultrazvučno čišćenje lica možete, dapače, kombinirati s bilo kojim drugim tretmanom lica – mikrodermoabrazijom, ultrazvukom lica, klasičnim čišćenjem lica, njegom lica po stanju i tipu kože, face liftingom, radiofrekvencijom, dermapenom… ovisno o rezultatu koji želimo postići.

Odaberite tretman ULTRAZVUČNOG ČIŠĆENJE LICA ili ga kombinirajte s drugim tretmanom jer:

  •  Dubinski uklanja masnoću i bakterije iz pora
  •  Poboljšava cirkulaciju krvi i limfne
  •  Uklanja mrtve stanice – radi piling kože
  •  Smanjuje otečene i tamne podočnjake oko očiju
  •  Bezbolan je i efektivan tretman i za najosjetljivije kože lica
  •  Radi mikro masažu lica te tako potiče eliminaciju toksina iz kože
  •  Potiče tonus kože lica
  •  Smanjuje pore, sprječava akne, regulira i smanjuje proizvodnju sebuma
  •  Pospješuje unos hranjivih tvari pod kožu
  •  Podiže kožu, smanjuje bore, ubrzava stvaranje kolagena, stimulira stanice na prirodno obnavljanje

Cjenik

Naručite se

Polja označena * obavezno popuniti.

Ime i prezime *

Unesite tretman*

Email*

Telefon*

Poruka

Potvrdite kako bismo znali da ste čovjek, a ne stroj!