Elektrostimulacija lica – FACE WORKOUT

U održavanju mladolikog izgleda lica, osim potrebe tretiranja same kože, potrebno je održavati tonus mišića lica. Iza 30-te godine života pada proizvodnja lipida, hijaluronske kiseline i kolagena te nam se opuštaju mišići lica pa dobivamo pomalo umoran izgled spuštenih vjeđa i efekt „hrčak“ donjih dijelova obraza. Da bi to izbjegli ili popravili (ovisno o dobi), neovisno o njegovanju kože raznim anti-age tretmanima i preparatima radimo aparativnu gimnastiku lica na principu elektrostimulacije (stezanjem i otpuštanjem mišića u različitim razmacima i na različit način). Elektrostimulacijom stimuliramo dubinske mišiće lica, poboljšavamo cirkulaciju i proizvodnju kolagena. Rezultati su vidljivi već nakon 1. tretmana, a nakon serije čiji broj će preporučiti vaša kozmetičarka kad napravi dijagnostiku lica dobijemo efekt zategnutijeg, vedrijeg, mlađeg lica poboljšanog  tonusa te njegovanog, svježeg izgleda.

Na tretmane elektrostimulacije lica idealno je krenuti već sa 30 godina. Preporuka je raditi 2-3 puta tjedno, a idealno je kombinirati  sa još nekim anti-age tretmanom(radiofrekvencijom, dermapenom, mikrodermoabrazijom ili sl.)  i anti-age preparatima.

U Mariti koristimo visoko sofisticirani uređaj za elektrostimulaciju i magnetoterapiju. Izrađen je od provjerenih vrhunskih materijala, a kozmetički(uključivo elektrostimulaciju lica), sportski  te medicinski programi, kojih ima više od 90, plod su dugogodišnjih istraživanja cijelog tima vrhunskih stručnjaka. Aparat možemo koristiti na dva načina (pa tu nastaje i razlika u cijeni tretmana); 1. radimo „ručicom“ za elektrostimulaciju dio po dio lica ili 2. na lice pričvrstimo elektrode koje sve rade istovremeno.

ELEKTROSTIMULACIJU ne radimo kod kontraidikacija kao što su Pace maker, metalni implatanti, Karcinom, HIV pozitivni, gljivice i trudnice.

Naručite se

Polja označena * obavezno popuniti.

Ime i prezime *

Unesite tretman*

Email*

Telefon*

Poruka

Potvrdite kako bismo znali da ste čovjek, a ne stroj!