Lavanda peeling detox ritual Marita

Lavanda peeling i detox ritual

Ovaj intenzivni detox ritual s peelingom od lavande će izbaciti višak tekućine s toksinima, odstraniti mrtve stanice kože tijela, a relax masaža s akupresurom i kratkom refleksologijom stopala dodatno pomaže u detoksikaciji.
Peel off maska od lavande i ružmarina djeluje regenerativno, potiče cirkulaciju i tonifikaciju kože. Iako je cijeli tretman izuzetno relaksirajući, on je prije svega jaki detoks jer aktivne supstance kao što su: alge, lavanda, ružmarin, aloe vera gel, menta, malina, vitamin E… izvlače toksine pospješeno sauna efektom tj. znojenjem. Maska također sadrži ekstrakt divljeg kestena koji dodatno štiti stjenke krvnih žila i kapilara.

Postupak tretmana Lavanda peeling i detox ritual:
Ovaj intenzivni detox tretman započinjemo nanošenjem PEELINGA OD LAVANDE brzim, energetskim pokretima i ostavljamo ga na koži 15-tak minuta. Tada slijedi kratka refleksologija stopala te masaža cijelog tijela masažnim gelom od lavande božanstvenog mirisa. Nakon masaže nanosimo PEEL OFF MASKU OD LAVANDE I RUŽMARINA, zamatamo u termo deku (do 30 min). Jednostavnim pokretima skidamo masku i utrljavamo HIDRATANTNU EMULZIJU ZA TIJELO.

Tretman se preporuča pred godišnji odmor, kao savršen uvod, kada nam je koža dehidrirana, sklona ljuštenju i perutanju nakon zime ili ljetnog intenzivnog sunčanja na moru, za ljude koji često koriste saunu, plivaju u bazenu i zbog klora koji dodatno isušuje, prije i u tijeku anticelulitnih tretmana i uvijek kada si želite napraviti nešto lijepo za tijelo i dušu.

Cjenik


Naručite se

Polja označena * obavezno popuniti.

Ime i prezime *

Unesite tretman*

Email*

Telefon*

Poruka

Potvrdite kako bismo znali da ste čovjek, a ne stroj!