Njega lica za muškarce

Njega lica za muškarce

Pravilna njega lica za muškarce koji vode računa o svom izgledu i zdravlju, uključuje čišćenje, piling i hidrataciju kože. Pravilna njega kože lica nije više predviđena samo za žene jer i muškarci bi trebali voditi računa o svom izgledu i naravno zdravlju.

Osnovni tretman njege lica za muškarce obuhvaća:

1. Čišćenje lica kao osnova održavanja kože lica. kako je muška koža po prirodi grublja od ženske, ima veće pore i aktivnije žlijezde lojnice. Te žlijezde su zaslužne za prirodnu hidratizaciju kože. Mađutim, one mogu vrlo često proizvesti previše sebuma odnosno masnih izlučevina žlijezda lojnica koje štiti površinu kože. Dakle, potrebno je redovito i pravilno uklanjanje viška sebuma kako ne bi došlo  začepljenja pora i nastanak prišteva na licu. Kako biste to spriječili, koristimo određene adekvatne tretmane

2. Piling – otkloniti nečistoće i odumrle kožne stanice nataložene duboko u porama te učiniti kožu glatkom i mekanom. Piling preparati sadrže sitna zrnca (granule) koje prilikom nanošenja na lice i masiranja prodiru duboko u kožu. Na taj način miču nečistoće nataložene dublje u porama, uklanjaju odumrle kožne stanice i čine kožu glatkom i mekanom. Piling preparat se obično nalazi u formi gela za umivanje. Nakon pilinga i brijanje je potpunije i temeljitije. Aparatom za brijanje moguće je zahvatite folikule brade dublje jer je površinski sloj mrtve kože maknut, i time se potpunije brije.

3. Hidrataciju kože – dubinski hidratizirati kožu kroz pore koje su se raširile umivanjem i brijanjem.

 

Naglasite svoju muškost i uklonite sve negativnosti tretmanima koji daju savršene rezultate, isprobani od strane žena koje znaju što žele:

Cjenik


Naručite se

Polja označena * obavezno popuniti.

Unesite tretman*

Email*

Telefon*

Poruka

Potvrdite kako bismo znali da ste čovjek, a ne stroj!