Radio frekvencija

Radiofrekventna tehnologija akumulira toplinu u dermis što pospješuje cirkulaciju i prirodnim procesima stimulira nastanak kolagena koji je glavni protein vezivnog tkiva i odgovoran za elastičnost kože.

Radiovalovi djeluju na molekule vode u tkivu tako da se pod utjecajem RF počinju brže kretati i na taj način oslobađati energiju u obliku topline. Zato se preporuča prije samog tretmana piti što više tekućine jer tkivo koje sadrži više vode brže se zagrijava. Metoda je potpuno neinvanzivna, a naš aparat je najsigurniji na tržištu jer prekidačem u svojoj ruci sami prekidate zagrijavanje. Praćenje temperature kože je automatsko, termometar je ugrađen u sondu koja se prislanja na vašu kožu. U 99% slučajeva odmah nakon tretmana možete se uključiti u normalan život, osvježene kože. Kod vrlo osjetljive kože u vrlo malom broju slučajeva moguće je kraće crvenilo.

Postupak tretmana Radio frekvencija:
Kožu dobro očistimo mlijekom za čišćenje, napravimo blagi enzimatski peeling. Željeno područje obradimo MULTY HEAT sondom. U slučaju crvenila, po potrebi stavimo masku za smirivanje, nakon 15 min isperemo, nanesemo kremu prema tipu kože i spremni ste za život!
Tretman traje 30 – 60 min, ovisno o veličini područja koje obrađujemo.
Ovisno o vrsti tretmana, radimo jedan do dva puta tjedno, 4 do 10 puta. Prvi rezultat je vidljiv odmah, koža je zategnutija i izgleda svježije, a pravi rezultati će biti za 4-6 tjedana koliko je potrebno da nam se potpuno obnovi kolagen.

EFEKTI TRETMANA Radio frekvencija:
Rezultat su pliće bore, svježija koža, zategnuta opuštena koža lica ili tijela, smanjen celulit, smanjene lokalizirane naslage masnoće, normaliziranje lučenja sebuma i na taj način smanjenje ili uklanjanje akni. Kod tretiranja bora najbolji rezultat imamo kada kombiniramo s mikrodermoabrazijom ili rolerima.

RADIOFREKVENCIJU NE RADIMO kod karcinoma, koža tretirane kortikosteroidima, HIV pozitivni, gljivica, upalnih procesa po koži, herpesa te kod trudnica ne radimo trbuh.

RADIOFREKVENCIJU RADIMO kod bora, opuštene kože lica i tijela (npr.veliki gubitak kilograma ili trbuh nakon poroda i sl.), celulita, akni te nakupine masnog tkiva.

Cjenik


Naručite se

Polja označena * obavezno popuniti.

Unesite tretman*

Email*

Telefon*

Poruka

Potvrdite kako bismo znali da ste čovjek, a ne stroj!