rf-clear-tretman za uklanjanje pigmentacijskih fleka

RF CLEAR tretman

Uklonite pigmentacijske fleke, bradavice, fibrome,  staračke pjege po rukama … i tako riješite svoje estetske probleme.

Pigmentacijske flake nastaju nakon dugotrjnog i intenzivnog izlaganja suncu, a intenzivno se pojačavaju usljed hormonalnih promjena; trudnoće, menopauze i sl. Za uklanjanje pigmentacijskih fleka u Mariti nudimo više vrlo uspješnih tretmana; mikrodermoabraziju, tretmnane AHA kiselinama i RF CLEAR tretman.

Fibromi su dobroćudne izrasline na koži. Izgledaju kao maleni mekani čvorići, papulice na peteljci iznad razine kože – veličine od nekoliko mm pa do centimetra u promjeru. Obično su boje kože ali mogu biti i svijetlo ili tamno pigmentirani. Promjene nisu zloćudne, ali ih je tijekom života sve više, radi čega se sve više zamjećuju.

Obje promjene na koži predstavljaju estetski problem koji u Mariti možemo uspješno riješiti.

 

RF Clear tretman i njegovo protokol

Nakon temeljitog čišćenja kože, predmetno mjesto dezinficira se alkoholom. Kada se igla RF Clear aparata prisloni na ciljno mesto na koži bilo da je fleka, pjega ili fibrom stvara se iskra koja ostavlja ozljedu na koži, bez krvarenja. Potom će se stvoriti krastica, kako bi se koža zaštitila od infekcije. Poslije tjedan dana krasta će nestati.

UČESTALOST TRETMANA: U pravilu tretman nije potrebno ponavljati osim u slučaju „tvrdokornih“ fibroma kada tretman ponovimo nakon što koža u potpunosti zaraste.

Cjenik


Naručite se

Polja označena * obavezno popuniti.

Ime i prezime *

Unesite tretman*

Email*

Telefon*

Poruka

Potvrdite kako bismo znali da ste čovjek, a ne stroj!