Tretman lica s Georgikon blatom

Tretman lica s GEORGIKON BLATOM – ČUDO 21. STOLJEĆA

Tretman lica s Georgikon blatom, prirodnim, učinkovitim i s medicinskim certifikatom za regeneraciju i pomlađivanje kože.

Nastalo je raspadanjem fosilnih ostataka s područja bivšeg Panonskog mora i kao takvo sadrži visoko dozirane organske i anorganske tvari koje naše tijelo treba. Osim što koži pruža ljekovite tvari, pruža joj i iznimnu vlagu. Naime, stanice imaju električnu napetost koja  s godinama opada, a posljedica toga je da se stanica smanjuje te nastaju bore i koža postaje dehidrirana. Huminska kiselina, koja je glavni sastojak GEORGIKON BLATA, povećava električni potencijal stanice tako da one dobivaju prijašnji obujam, a koža dobiva mladoliki izgled. Huminska kiselina također djeluje odlično na vezanje raznih organskih toksina i teških metala na sebe i na taj način pomaže izbacivanju toksina iz tijela. Idealna je nakon tretmana čišćenja lica, kod regeneracije kože, kod psorijaze i ostalih kožnih oboljenja. Ona je posebna i po tome što usporava proces starenja te regenerira tkivo. Blato također sadrži makro i mikro elemente(Ca, Mg, Na, K, Fe, Zn). Georgikon blato ima velik termalni kapacitet te sposobnost zadržavanja topline.

Tretman radimo kod svih kožnih stanja gdje je potreban visok stupanj regeneracije, hidratacije i snažan anti-age efekt!

PROTOKOL tretmana lica s georgikon blatom:

Tretman započinjemo odstranjivanjem make upa i čišćenjem lica blagim mijekom, tonificiramo lice tonikom. Radimo peeling lica prema tipu kože. Radimo ugodnu i energetsku masažu lica Q 10 kremom za masažu koja sadrži brojne aktivne sastojke. Po potrebi dodajemo bademovo ulje. Nakon masaže lica nanosimo masku od GEORGIKON BLATA pomješanog sa šećernim gelom (šećer je zbog svoje mikro molekule odličan vodič aktivnih tvari duboko u kožu). Maska stoji na licu 15-20 min. Za to vrijeme masiramo dekolte, gornji dio leđa i vrat. Isperemo, nanesemo kremicu prema tipu kože i  potpuno prirodni mineralni puder (čisti minerali, bez ikakvih drugih dodataka).

TRAJANJE TRETMANA: cca 60 min

Cjenik


Naručite se

Polja označena * obavezno popuniti.

Ime i prezime *

Unesite tretman*

Email*

Telefon*

Poruka

Potvrdite kako bismo znali da ste čovjek, a ne stroj!