radiofrekvencija-bedara-i-straznjice

Radiofrekvencija bedara i stražnjice

Radiofrekvencija bedara i stražnjice je učinkovit i neinvanzivan tretman tijela koji zateže i učvršćuje kožu te uklanja celulit odnosno smanjuje obujam jer „topi” potkožne masne naslage.

Posebnom sondom kontrolirano dubinski zagrijavamo kožu što dovodi do poboljšanja metabolizma stanica, cirkulacije, povećanja mišićnog tonusa i elastičnosti tkiva te aktivacije fibroblasta i stvaranja novog kolagena.

Tretman radiofrekvencije koristi se za brzo i bezbolno pomlađivanje kože, a učinak je zatezanje opuštene kože te regeneracija tkiva i kože.

Radiofrekvencijom se može utjecati i na smanjenje podbratka te zatezanje opuštene kože na tijelu (nadlaktice, trbuh, bedra…). Pruža vidljive rezultate već od prvog tretmana, a prikladna je za sve tipove kože i svaku dob.

KAKO DJELUJE RADIOFREKVENCIJA BEDARA I STRAŽNJICE?

Radiofrekvencija zagrijava kožu na površini i u dubokom sloju, mijenjajući strukturu kolagena. Kontrolirano zagrijavanje vlakana kolagena u dermisu, dubljem sloju kože, do određene temperature 40 – 45 stupnjeva, dovodi do njihove kontrakcije. Unesena toplina pospješuje cirkulaciju, ubrzava metabolizam stanice i fibroblasta koji proizvode kolagen, a time se stimulira produkcija kolagena. Tako koža sama počinje stvarati novi, mladi kolagen, obnavljajući samu sebe. Radiovalovi djeluju na molekule vode u tkivu tako da se pod utjecajem RF počinju brže kretati i na taj način oslobađati energiju u obliku topline. Zato se preporuča prije samog tretmana piti što više tekućine jer tkivo koje sadrži više vode brže se zagrijava.

UČESTALOST TRETMANA

Za dobar i trajniji rezultati radiofrekvencije bedara i stražnjice potrebno je napraviti minimalno 10 tretmana, 2 puta tjedno. Prvi rezultati se vide  nakon početnih  tretmana, koža je zategnutija i izgleda svježije, a pravi rezultati će biti za 4-6 tjedana koliko je potrebno da nam se potpuno obnovi kolagen. Za što bolji rezultat kroz svo vrijeme trajanja tretmana potrebno je piti 2l vode ili nezaslađenog čaja dnevno te pripaziti na režim prehrane.

PROTOKOL TRETMANA RADIOFREKVENCIJE bedara i stražnjice

Prije prvog tretmana radimo pregled i dijagnostiku stanja kože. Uz konzultaciju s klijentom i njegovim željama, preporučujemo broj i vrstu tretmana. Obično za početak svih tretmana za smanjenje obujma i anticelulitnih tretmana preporučamo  AROMATERAPIJSKU DETOKSIKACIJU TIJELA i PILING CIJELOG TIJELA ili barem PILING NOGU (potrebno raditi jednom tjedno za vrijeme trajanja tretmana). Najbolji rezultat nam se pokazao kad uz radiofrekvenciju kombiniramo Anticelulitnu masažu ili Vakum bedara i stražnjice jednom tjedno.

Na područje koje tretiramo nanosimo specijalan anticelulitni gel s aktivnim supstancama. Sondom za radiofrekvenciju radimo lagane kružne pokrete uz dodavanje gela koji provodi RF valove. .

TRAJANJE TRETMANA: Tretman RADIOFREKVENCIJE BEDARA I STRAŽNJICE traje 30-40 min i izuzetno je ugodan te potpuno bezbolan.

RADIOFREKVENCIJU BEDARA I STRAŽNJICE NE RADIMO kod karcinoma, kože tretirane kortikosteroidima, HIV pozitivni, gljivica, upalnih procesa po koži, herpesa te kod trudnica ne radimo trbuh.

Na kojim dijelovima se može raditi radiofrekvencija

Uobičajena područja tretiranja Radiofrekvencija bedara i stražnjice uključuju:

  • lice, obrazi, čelo i vrat,
  • leđa,
  • struk i trbuh,
  • bokovi,
  • ruke,
  • koljena,
  • stražnjica i
  • bedra