dermapen

DERMAPEN – učinkovito uklanja bore

Dermapen tretman vrlo učinkovito uklanja sitne bore, poboljšava teksturu i elastičnost kože te nejednoliko pigmentiranu kožu. Također se tretiraju ožiljci nakon akni, ali i hipertrofični ožiljci i keloidi te strije. No važno je napomenuti da se radi o stimulativnoj metodi koja generalno, bez obzira na problematiku djeluje revitalizirajuće na kožu i možemo je uvrstiti u još jednu nekiruršku lifting metodu.
Mikroiglice, čija se dužina može podešavati, izazivaju vertikalne ubode na koži te tako izazivaju površinsko mikro oštećenje kože i potiču je na njenu obnovu. Na taj način se potiče proizvodnja kolagena i tako se koža prirodnim procesom pomlađuje.

Postupak Dermapen tretmana:
Radimo mnoštvom mikro iglica(12, 36…) za jednokratnu upotrebu, koje penetriraju od 1 do 2,5 mm u dermis, točno određenom brzinom koju odredi vaša kozmetičarka prema dijagnozi i stanju kože. Na taj način je moguća apsorpcija aktivnih supstancija u dublje slojeve kože. Dubinu također određuje vaša kozmetičarka ovisno o debljini i stanju kože te što želimo postići.
Sa lica odstranimo make up, očistimo pjenicom za čišćenje, napravimo peeling prema tipu kože (najčešće enzimatskim peelingom jer nam uspješno omekša i najdeblje kože). Na određeno područje lica nanesemo ampulu prema problematici koju tretiramo (ati age, C vitamin, britening…) i radimo dermapenom uglavnom blagim kružnim pokretima ili statično „štampamo“ na problematičnom mjestu (pigmentacijska fleka, ožiljak…). Kada obradimo cijelo lice i vrat (ako klijentica želi), stavljamo masku, opet prema problematici koju tretiramo. Dok maska stoji, poklanjamo opuštajuću masažu dekoltea i stražnjeg dijela vrata. Skidamo, ispiremo masku i stavljamo kremu prema tipu kože te nanosimo mineralni puder (ako se klijentica slaže i želi) u boji kože.
Zbog vertikalnog kuta uboda i male površine, dermapenom se može preciznije i sigurnije tretirati teže dostupna mjesta oko očiju, nosa nego npr. DERMAROLEROM.
EFEKTI TRETMANA:
Svakim uzastopnim tretmanom se postupno popunjavaju depresije ožiljaka, dubokih i finih bora. Taj proces može trajati i do 12 mjeseci nakon što je obavljen zadnji tretman! Koža je zaglađena, vidno osvježena i pomlađena!
DERMAPEN NE RADIMO: 7 dana prije i poslije odlaska na sunce ili u solarij, kod karcinoma, kože tretirane kortikosteroidima, dijabetesa, hepatitisa, HIV pozitivni, gljivica, upalnih procese i herpesa.

Cjenik


Naručite se

Polja označena * obavezno popuniti.

Ime i prezime *

Unesite tretman*

Email*

Telefon*

Poruka

Potvrdite kako bismo znali da ste čovjek, a ne stroj!