Od 2004. , dakle više od 15 godina Maritu čini tim izuzetno ljubaznih i vrhunski educiranih kozmetičara koji više od 15 godina pruža maksimalnu kvalitetu usluge ali i osjećaj kao u toplini vlastitog doma.

 

Što nas u Mariti čini drugačijima…

Stalne edukacije, praćenje svjetskih trendova, odabir najkvalitetnijih preparata te holistički pristup vašem tijelu i licu, pogotovo duši, jamče lijep, njegovan i zadovoljan izgled nakon posjeta našem salonu. Posebnu pozornost posvećujemo upućivanjem svojih klijenata za potrebom kvalitetne kućne njege koja na taj način postaje produžetak naših tretmana.

Moramo napomenuti da su muškarci dobrodošli u našem salonu. Oni to prepoznaju pa su zastupljeni u sve većem broju kako na masažama, pedikuri, manikuri i solariju tako i na njezi lica te depilacijama.

Znanje, volju, ambicije pa i ljubav treba svakodnevno pokazivati, nuditi…

 

 

…a kako to izgleda u našem salonu najbolje se vidi na primjeru vlasnice Mirjane Ferlež.

Nakon završenog Ekonomskog fakulteta, te stečenog zvanja Majstor kozmetičar kao najvišeg stupnja obrazovanja u kozmetičkoj struci u Hrvatskoj, aktivno volonterski sudjeluje u radu Udruženja kozmetičara RH od njegovog osnutka te je dvije godine obnašala funkciju predsjednice ovog jedinog neovisnog udruženja kozmetičara u regiji.

Stalan „rad na sebi“ te brojne dodatne edukacije kao što su Aikon akademija, Aromara akademija, Akademija poslovnih vještina, brojni seminari – Biljne matične stanice u profesionalnim tretmanima, ANTI AGE care, sweet lifting masaža lica, Peel re-new…  tajna su kvalitete koju sada pružamo svojim klijentima.

Također, možemo se pohvaliti da su dvije naše radnice; Valentina i Tamara s nama preko 10 godina što je uistinu rijetkost u našoj struci, a to je očiti znak dobrog poslovnog okruženja, tolerancije pa čak i ljubavi te pozitivne atmosfere u Mariti.

Istinska ljubav i posvećenost struci, empatija te želja za pomaganjem o čemu svjedoče mnoga priznanja za priklupljanje pomoći, kao i iskustvo skupljano u više od 13 godina rada, čine da Marita tim nudi najkvalitetniju uslugu i u potpunosti se posvećuje svakome klijentu individualno, na obostrano zadovoljstvo.

U Mariti možete pronaću usluge masaže, depilacije, uređenje trepavica, pedikura i manikura, tretmani lica i tijela, anticelulitni paketi…

Neki od naših najtraženijih tretmana su:

 • Tretmani lica: čišćenje lica, mezoterapije – dermoabrazija, dermapen, dermaroler, diamond oxy, radiofrekvencija, champagne, hydroptimal, light see mask, tretmani sa AHA kiselinama…
 • Tretmani tijela: aromawickel, vakum, lavanda piling i detox ritual,  čoko mint maska i masaža tijela, piling cijelog tijela, tretmani za strije, body wraping, elektrostimulacija
 • Masaže razne: medicinska, sportska, relax, gua sha, anticelulitna, aromaterapijska, reflexologija, masaža za parove…
 • IPL-trajno ukljanjanje dlačica
 • Threading – čupanje dlačica koncem
 • Egipatska depilacija šećernom pastom
 • Pedikura: medicinska i estetska
 • Manikura
 • Trajni lak Shellack, umjetni nokti, IBX tretmani za reparaturu noktiju
 • Parafinske kupke za dlanove i stopla
 • Ugradnja volumenskih 3-6 D ekstenzija trepavica, ekstenzije obrva, eye lash lift te korekcija i bojanje obrva i trepavica
 • Solarij

Obratite nam se s punim povjerenjem, posjetite studio ljepote Marita i pridružite se brojnom klubu zadovoljnih klijenata.

 

RADNO VRIJEME:

 • Ponedjeljak – petak: 8:00 – 21:00
 • Subota: 8:00 – 14:00
 • Po dogovoru

Za sve naše klijente osiguran je VLASTITI PARKING preko puta – Selačaka 1

 

Naši podaci:

Poduzeće: Marita salon j.d.o.o.
Sjedište: Goljak 8a, 10000 Zagreb
Poslovnica: Selačka 12, 10000 Zagreb
OIB: 41838220590
Temeljni kapital: 10,00 kuna
Vlasnik: Mirjana Ferlež
Račun: Erstebank d.d. 2402006-110642312

Kontakti:
Tel: +385 (0)1 366 7706
Fax: +385 (0)1 366 7706
Mob: +385 (0)99 599 7192
E-mail: marita@zg.t-com.hr
Web: www.marita.com.hr

I to smo mi, u neformalnom druženju 🙂

Marita tim