Antiage tretmani za muškarce

Antiage tretmani za muškarce

Antiage tretmani za muškarce pomažu u sprečavanju starenja kože lica, povećavaju proizvodnju kolagena koji ima važnu ulogu u održavanju lica mladolikim. Lice je ono što prvo primijetimo na nekoj osobi te isto tako primijetimo ima li netko bore ili ne.

Po prirodi naša koža je čvrsta i zategnuta, a bore nastaju kad koža gubi elastičnost. Starenje, loša prehrana i nezdrav način života uzrokuju opuštenost kože koja gubi mladenački izgled.

U ponudi su mnogi tretmani i sastojci koji pomažu u sprečavanju starenja kože lica, povećavaju proizvodnju kolagena koji ima važnu ulogu u održavanju lica mladolikim. Tretiramo različita područja od sitnih bora te zaglađujemo one izražajne odnoso duboke bore. Tretmanima učvršćujemo kožu, ujednačavamo ten te koži vraćamo punoću.

Dobro je znati:

  • prije nego što postanu vidljive na površini, bore se počinju formirati u dubljim slojevima kože mnogo ranije. Stoga, potrebno je pravovremeno uvesti njegu u svoju beaurutinu
  • u dobi između 30-40 potrebno je koži dodavati tretmane čiji aktivni sastojci potiču proizvodnju kolagena za mladenački napet izgled

 Anti age tretmani za muškarce u ponudi našeg salona su:

– Njega lica odgovarajućom maskom, serumom i kremom ovisno o tipu kože
– Dijamantna mikrodermoabrazija
Tretman lica kisikom
Radiofrekvencija lica
– Relax parcijalna masaža

Cjenik


Naručite se

Polja označena * obavezno popuniti.

Ime i prezime *

Unesite tretman*

Email*

Telefon*

Poruka

Potvrdite kako bismo znali da ste čovjek, a ne stroj!