Depilacija muškarci Marita

Depilacija

Depilacija za muškarce najčešće uključuje tretman područja ruku, noge, leđa i prsa. Tretman se radi nježno bez velike iritacije.

U novije vrijeme muškarci se sve češće depiliraju, a mišićavo tijelo bez dlaka popularizirali su poznati i slavni koji uživaju u rezultatima svog glatkog, savršenog tijela. Za mnoge muškarce depilacija je postala pitanje osobne higijene, a ne samo estetike.

Mišljenja  o tome su podijeljena, ali jedno je točno. U teretanama kao i na plažama, sve je više mladih momaka koji se depiliraju.  Tako naš poznati sportaš Dropulić kaže “Vremena se mijenjaju. Danas je došlo da je normalno biti uredan po pitanju toga, pogotovo u sportu. Što se mene tiče, ja se depiliram zbog sporta, estetike jer mi se mišići bolje ocrtavaju kada je koža gola. Dobro, ima i onih koji se briju radi šminke, feminiziraju se i idu za tom nekom novom kulturom koju plasiraju mediji”.

Jedan savjet – nije preporučljivo rješavati se dlaka dan dva prije odlaska na more, jer sol i izloženost suncu će dodatno iritirati vašu kožu. Posljedica toga su crvenilo, urastanja dlaka i mogućnost nastanka malih prištića.

Depilacije za muškarce – postupak tretmana:

Isto kao i za žene, primjenjujemo tretman depilacije šećernom pastom, patronama ili hladnim voskom. Šećernu masu zagrijavamo na temperaturu tijela i nanosimo u smjeru rasta dlačica, dok se dlačice uklanjaju u suprotnom smjeru njihovog rasta.
Ove metode se mogu primjeniti i kod duljih dlačica.

Cjenik


Naručite se

Polja označena * obavezno popuniti.

Ime i prezime *

Unesite tretman*

Email*

Telefon*

Poruka

Potvrdite kako bismo znali da ste čovjek, a ne stroj!