IPL muškarci Marita

IPL

IPL  tretman za uklanjanje dlake u korijenu snažnim kratkim bljeskovima svjetlosti nakon kojeg dlaka sigurno više neće rasti.

Što je IPL tretman za uklanjanje dlake u korijenu?

Muče vas dlake po tijelu i ne znate kako ih se riješiti, ali trajno. Sve metode do sada nisu dale željene rezultate. Pravo rješenje je IPL – INTENS PULSED LIGHT ILI FOTOEPILACIJA. To je pulsna svjetlost emitirana snažnim kratkim bljeskovima. Pri tretmanu, melanin iz dlake privlači svjetlost i u korijenu dlake se događa termouništenje te ta dlaka sigurno više neće rasti.

Broj tretmana IPL-a je teško precizno odrediti, predvidivo 5 do 7. Tri tjedna prije početka i za vrijeme tretiranja željenog područja ne koristiti kreme za samotamnjenje, ne ići u solarij, a od depilacije koristiti brijanje. Nakon tretmana moguće je prolazno kraće crvenilo i peckanje, u tom razdoblju koristiti aloe vera gel.

Razmak između dva tretmana trebao bi biti oko 14 dana kako bi dlaku osvjetljavali u ANAGENOJ fazi, tj. kada raste. U 7 dana nakon tretmana tijelo samo izbacuje dlaku.

Rezultati su vidljivi, trajni, na zadovoljstvo klijenata koji su isprobali tretman. Budite i vi jedan od njih, poklonite nam svoje povjerenje i trajno uklonite dlačice, nemojte biti njihov rob. Učinite si život zanimljivim i veselijim.

Cjenik


Naručite se

Polja označena * obavezno popuniti.

Ime i prezime *

Unesite tretman*

Email*

Telefon*

Poruka

Potvrdite kako bismo znali da ste čovjek, a ne stroj!