Masaža muškarci Marita

Masaža za muškarce

Masaža za muškarce je tretman kojim se pospješuje izlučivanje otpadnih tvari iz organizma,  ubrzava regeneracijski proces, antistresna je i smanjuje edeme. Od davnih vremena prakticira se kao terapija za fizičko,  mentalno ili emocionalno ozdravljenje. Pomaže u smanjivanju stresa kojem smo svakodnevno izloženi te otklanja nizu tegoba poput glavobolje, napetosti ili ukočenost mišića.

Masaža za muškarce – svrha i djelovanje

Dobra masaža stvara osjećaj ugodnosti, povjerenja i radosti.  Ona dopire dublje od mišića i kostiju, ona dotakne čak i vašu dušu. Masažom se preko kože djeluje na cijeli organizam pa ona kožu čini mlađom i sjajnijom jer potiče cirkulaciju krvi i limfe pri čemu se štetne tvari izlučuju iz organizma. Zadržavanjem vode u organizmu, osim zadržavanja toksina u organizmu, stvara se vrlo neugodan osjećaj otečenosti tijela i takozvane “tijesne kože”. Laganim, nježnim i ritmičnim pokretima limfna drenaža djeluje antistresno, smanjuje edeme i znatno poboljšava opći osjećaj organizma.

Odaberite neki od tretmana masaže koji pospješuju izlučivanje otpadnih tvari iz organizma i ubrzavaju regeneracijske procese. Uživajte u masaži koja dovodi do uravnoteženog stanja organizma, a ujedno ima funkciju da opušta i čisti tijelo od toksina
Svakom čovjeku, barem na kratko,  potrebno je opuštanje i bijeg od svakodnevice.

Predlažemo da se opustite uz:

Thai yoga masažu ili Buđenje 7 svjetova

Cjenik


Naručite se

Polja označena * obavezno popuniti.

Ime i prezime *

Unesite tretman*

Email*

Telefon*

Poruka

Potvrdite kako bismo znali da ste čovjek, a ne stroj!