Pedikura manikura noktiju muškarci Marita

Pedikura i manikura

Pedikura i manikura za muškarce koji vode brigu o svojim noktima, zdravlju, izgledu te kompletnom dojmu koji ostavljaju na okolinu.

Pedikura i manikura za muškarce, zašto Ne?

Nokti i izgled njegovanja ruku otkrivaju kako žene tako i muškarce.

Lijepi, zdravi i uredni nokti mogu puno pomoći u samopouzdanju muškarca te njegovom poslovnom nastupu ili kod šarmiranju suprotnog spola, toj vječnoj težnji. Nije ni potrebno spominjati kakav učinak imaju  oni neuredni koji stvaraju upravo suprotni efekat. Stoga, poznavajući ovu činjenicu sve više muškaraca koji su svjesni ovoga vode brigu o svojim noktima.

Budite i vi jedan od onih muškaraca koji su svjesni sebe, svoje kvalitete i okoline. Ne dozvolite da vam ta sitnica upropasti ukupni dojam.

Zatražite  stručni pristup, obratite nam se s povjerenjem jer mi znamo kako to riješiti.

Pedikura i njega stopala te noktiju uključuje odstranjivanje odumrle kože, uređenje noktiju i kožice oko noktiju te sanaciju kurjih očiju i uraslih noktiju.

Pobrinite se za izgled svojih stopala i kad nisu izložena pogledima drugih. Stopala su dio tijela kojem je također potrebna redovita i kvalitetna njega, iako su često zanemarena. Odgovarajućim tretmanom maknite grubu i ispucalu kožu koja je, osim estetskog i zdravstveni problem. Nužno je redovito njegovati naša stopala, ona će nam se svakodnevno “odužiti”.

Dobro je znati:

Zdrava, lijepa i njegovana koža na stopalima važna je u svako doba godine. Njegujte i pazite na zdravlje stopala kontinuirano, kao što to radite i s drugim dijelovima tijela. Osim estetske funkcije, pedikura ima značajnu ulogu u zdravom izgledu i funkciji stopala čije zdravlje naravno utječe na općenito stanje organizma. Kažu da naše noge nose tri puta veću težinu od težine našega tijela? Zanimljivo! Logično je za pretpostaviti da su upravo stopala najviše izložena fizičkim i vanjskim opterećenjima.

Zbog te izloženosti, koža na stopalima brže stari, nego na drugim dijelovima tijela. Tome svakako doprinosi i činjenica da veći dio godine nosimo zatvorenu obuću koja zagušuje stopala, odnosno onemogućuju koži disanje, a povećavaju njeno znojenje.

Pedikura i njega stopala te noktiju uključuje:

  • kupka i odstranjivanje grube kožice
  • uređivanje noktiju, otklanjanje urastajućeg nokta, kurijih očiju…
  • masaža stopala
  • lakiranje noktiju iz naše bogate palete Abalico lakova vrhunske, profesionalne kvalitete

Ovisno o stanju stopala i potrebi, nudimo:

  • Estetsku pedikuru – to je tretman ljepote za stopala jer lijepa i njegovana stopala odraz su naše brige o izgledu i zdravlju tijela
  • Medicinsku pedikuru – podrazumijeva sve segmente tretmana kao i estetska, osim što se u tom slučaju radi o tretiranju traumatiziranih stopala gdje stručni djelatnik rješava problem raznih infekcija, uraslih noktiju ili kurjih očiju na stopalima

Iznimnom pažnjom pri dezinfekciji pribora i korištenjem jednokratnih instrumenata te rukavica, štitimo vas od moguće zaraze ili bolesti.

Tretman traje oko 90 min.

 

 

Tretman traje oko 90 min.

Cjenik


Naručite se

Polja označena * obavezno popuniti.

Ime i prezime *

Unesite tretman*

Email*

Telefon*

Poruka

Potvrdite kako bismo znali da ste čovjek, a ne stroj!