Solarij muškarci Marita

Solarij za muškarce

AKCIJA:

Poklon pri 1. dolasku: krema za sunčanje u solariju.

Pripremite svoju kožu za proljetno/ljetno sunce.

 

Solarij za muškarce  je “omiljeno okupljalište muškaraca” svih dobnih skupina i to prije ljeta. Solarij ima pozitivan utjecaj na tijelo koji je medicinski dokazan. Nakon sunčanja u solariju vaše se tijelo osjeća odmoreno, poletno i zdravo. Osim medicinskog efekta, ne smije se zanemariti ni onaj “trendy”. Stoga, najveća navala je u ljetnim danima, kada  pripadnici “jačeg” spola, a po uzoru na žene,  žele postići tamniji ten prije odlaska na ljetovanje.

Kad tome prethodi isklesano i depilirano tijelo, njegovano raznim tretmanima i kad se doda preplanula boja, muškarci dobro znaju da je to ono što žene vole.

Solarij za muškarce – kako, kada, zašto…

Ukoliko ne želite na plaži biti blijedi i po tome skretati pozornost na sebe, krenite najmanje mjesec dana prije u solarij. Započnite s tri minute izlaganja suncu i svaki tjedan podignite dužinu izlaganja. Na taj način ćete dobiti blago preplanulu kožu i na plaži se nećete isticati bijelom bojom. Ne zaboravite – u solariju uvijek koristite zaštitne naočale za oči i nikad nemojte u početku pretjerati s izlaganjem.

Naš solariji jednakomjerno osunčava cijelo tijelo,  a s cca. 10 min po sunčanju dobiva se prekrasna dugotrajna preplanula boja. Sunčanje potiče stvaranje vitamina D i u tijeku zime. Stoga,  sunčanje je poželjno za osobe koje imaju problema s kostima, reumatske tegobe, kožne probleme poput akni, psorijaze…

 

Cjenik


Naručite se

Polja označena * obavezno popuniti.

Ime i prezime *

Unesite tretman*

Email*

Telefon*

Poruka

Potvrdite kako bismo znali da ste čovjek, a ne stroj!