Pišite nam: marita@zg.t-com.hr

Moderan muškarac je sinonim za urednog  muškarca. Danas je, za razliku od ne tako davne prošlosti,  muškarac u kozmetičkom salonu svakodnevica. Nije prikladno da muškarci imaju zapuštene ruke ili kožu, nokte… Gospoda sve revnije i odvažnije iskorištavaju blagodati kozmetičkih salona. Kao i žene, i muškarci se bore sa znakovima starenja i koriste suvremene metode borbe.

Muška koža bitno se razlikuje od ženske kože i stoga ima svoje specifične potrebe. Muškarci imaju deblju i masniju kožu od žena, imaju više krvnih žila. 

U našem salonu muškarci najčešće koriste tretmane koji jamče njihovu njegu, zdrav i atraktivan izgled. Osnova za održavanje urednog izgleda je ispravno stanje kože. Miteseri, proširene pore čine kožu sivom i umornom. Idealno rješenje za takve probleme su tretmani čišćenja lica. Kvalificirani kozmetičar odabire odgovarajuću kozmetiku prikladnu stanju kože i njezinim problemima. Osim toga, mnogi muškarci koriste podešavanje obrva, što im daje plemenitiji izgled.

Informacije o postupcima i  tretmanima, koji se u suštini ne razlikuju od tretmana za žene,  možete pogledati na navedenim linkovima.  

NJEGA KOŽE ZA MUŠKARCE - tretmani koje bi svaki muškarac trebao imati

Opustite tijelo i um,  uspostavite balans i energiju u organizmu.

Uklonite dlačice s lica i tijela, sigurno i bezbolno

Pravilnom njegom zadržite mladoliki izgled i usporite proces starenja