Pišite nam: marita@zg.t-com.hr

Anticelulitna masaža vakumom

Anticelulitna masaža vakumom pospješuje cirkulaciju, eliminira štetne tvari, poboljšaje tonus kože, opušta mišićnu napetost i smanjuje opseg tijela.

Celulit nastaje stvaranjem masnih naslaga u vezivnom tkivu,  najčešće na bokovima, trbuhu, stražnjici i bedrima. Pri otklanjanju celulita VAKUMOM se pospješuje cirkulacija i eliminacija štetnih tvari ali i poboljšava tonus kože, opušta se mišićna napetost i pomaže u redukciji opsega tijela.

Vakum je terapija kojom se pojačava mikrocirkulacija, vraća tonus tkivu i reducira celulit te poboljšava cjelokupni izgled kože. Mikrocirkulacija pripomaže u bržoj regeneraciji kožnog tkiva, što pospješuje nestanak ili redukciju manjih postojećih kožnih defekata. Ovim tretmanom se i stimulira protok limfe. Limfna drenaža provodi se za vrijeme vakumske terapije i pospješuje izlučivanje otrovnih tvari te suvišne tekućine iz tijela, što pripomaže u detoksikaciji cijelog organizma.

Vakumom vrlo uspješno otklanjamo celulit i smanjujemo obujam i sa nadlaktica.

PROTOKOL anticelulitne masaže vakumom

U tretirano područje – najčešće bedra i stražnjica ručno se umasira dobra anticelulitna krema i ulje za masažu. Anticelulitna masaža vakumom se obavlja pomoću posebnog aparata i staklenih „čašica“.   Njima se masira tretirani dio tijela po principu usisavanja, tj. odizanja i razdvajanja vezivnog i masnog tkiva.

KONTRAINDIKACIJE: upalna bolest kože, maligni/benigni tumori, veliki madeži, tuberkuloza, tromboza, loše zgrušavanje krvi, proširene vene na mjestima koja je potrebno masirati te sklonost pucanju kapilara.

TRAJANJE TRETMANA: 30 min

 

Zanima Vas?

Naši kontakti...