Pišite nam: marita@zg.t-com.hr

NAŠ TIM I STUDIO LJEPOTE

... su kreirani po vašoj mjeri kako biste se pomladili i obnovili svoje tijelo i um

MARITA STUDIO LJEPOTE je mjesto u kojem možete osjetiti dobrobiti moderne tehnologije i metoda koje daju najbolje vašem tijelu i umu.
 
U našem kozmetičkom salonu nudimo širok izbor estetskih tretmana uključujući opuštajuće masaže, tretmane lica, oblikovanje tijela, manikuru i pedikuru. 
Odabiremo tretmane koji odgovaraju pojedincu prema njegovim potrebama, željama, tipu kože, zdravstvenom stanju ili stilu života. Naši vrhunski tretmani lica i tijela učinit će da se osjećate i izgledate bolje, svježije, mlađe i manje umorni.
Dođite, razmazite se našim opuštajućim tretmanima ljepote… Rezervirajte tretman online ili nas slobodno kontaktirajte ako imate bilo kakvih pitanja.  

Od 2004.  Maritu čini tim izuzetno ljubaznih i vrhunski educiranih kozmetičara koji dugi niz godina pruža maksimalnu kvalitetu usluge ali i osjećaj kao u toplini vlastitog doma.

Što nas u Mariti čini drugačijima…

Stalne edukacije, praćenje svjetskih trendova, odabir najkvalitetnijih preparata te holistički pristup vašem tijelu i licu, pogotovo duši, jamče lijep, njegovan i zadovoljan izgled nakon posjeta našem salonu. Posebnu pozornost posvećujemo upućivanjem svojih klijenata za potrebom kvalitetne kućne njege koja na taj način postaje produžetak naših tretmana.

Moramo napomenuti da su muškarci dobrodošli u našem salonu. Oni to prepoznaju pa su zastupljeni u sve većem broju kako na masažama, pedikuri, manikuri i solariju tako i na njezi lica te depilacijama.

Znanje, volju, ambicije pa i ljubav treba svakodnevno pokazivati, nuditi…

elektrostimulacija-lica-podbratka-vrata

…a kako to izgleda u našem salonu najbolje se vidi na primjeru vlasnice Mirjane Ferlež.

Nakon završenog Ekonomskog fakulteta, te stečenog zvanja Majstor kozmetičar kao najvišeg stupnja obrazovanja u kozmetičkoj struci u Hrvatskoj, aktivno volonterski sudjeluje u radu Udruženja kozmetičara RH od njegovog osnutka te je dvije godine obnašala funkciju predsjednice ovog jedinog neovisnog udruženja kozmetičara u regiji.

Stalan „rad na sebi“ te brojne dodatne edukacije kao što su Aikon akademija, Aromara akademija, Akademija poslovnih vještina, brojni seminari – Biljne matične stanice u profesionalnim tretmanima, ANTI AGE care, sweet lifting masaža lica, Peel re-new…  tajna su kvalitete koju sada pružamo svojim klijentima.

Istinska ljubav i posvećenost struci, empatija te želja za pomaganjem o čemu svjedoče mnoga priznanja za priklupljanje pomoći, kao i iskustvo skupljano u više od 18 godina rada, čine da Marita tim nudi najkvalitetniju uslugu i u potpunosti se posvećuje svakome klijentu individualno, na obostrano zadovoljstvo.

 

ZAŠTO ODABRATI NAS

Nudimo vam veliki izbor kozmetičkih usluga na jednom mjestu, od masaže do uljepšavanja i njege. 
I … ONO VAŽNO,  naše usluge nisu namijenjene samo ženama.
Muškarci u sve većem broju  posjećuju naš salon i naši su klijenti za mnoge tretmane koje koriste i žene, ali i njima specifične kao što su urastanje dlaka na licu, nadraženu kožu, akne, pigmentacije i ožiljke te neželjeni rast dlačica.

ZAŠTO SMO NAJBOLJI

Naši djelatnici su stručnjaci u svojoj domeni te se konstantno usavršavaju na svim tretmanima za njegu lica i tijela što dovodi do vidnih poboljšanja i rezultata.

woman-enjoying-therapeutic-neck-massage-in-spa-GMDE84J.jpg

Naš tim

UPOZNAJTE NAŠE STRUČNJAKE

Galerija slika Marita

Naše aktivnosti temelje se na tri točke koje su nam iznimno važne:
1. Kvaliteta.  Svi tretmani se izvode pažljivo odabranom i provjerenom kozmetikom.
2. Sigurnost. Savršeno smo svjesni potreba moderne žene, bez obzira na njezinu dob ili stanje. U našoj ponudi nalaze se brojni tretmani namijenjeni kako mladim tako i zrelim pripadnicama lijepog spola, trudnicama, osobama koje se bore s bolestima i tegobama…
3. Učinkovitost. Tretmani koje provodimo odlikuju se najvećom učinkovitošću. Brinemo se da preparati i kozmetika koju koristimo, kao i uređaji  budu udobni, praktični, sigurni i što je najvažnije, što učinkovitiji za naše klijente.

Obratite nam se s punim povjerenjem, pridružite se brojnom klubu zadovoljnih klijenata.

Za sve naše klijente osiguran je VLASTITI PARKING preko puta salona u Selačakoj 1.

Naši podaci:

Poduzeće: Marita salon j.d.o.o.
Sjedište: Goljak 8a, 10000 Zagreb
Poslovnica: Selačka 12, 10000 Zagreb
OIB: 41838220590
Temeljni kapital: 10,00 kuna
Vlasnik: Mirjana Ferlež
Račun: Erstebank d.d. 2402006-110642312