Pišite nam: marita@zg.t-com.hr

Tretmani lica

Budite najbolja verzija sebe!

Odlazak u salon na tretmane ljepote nije samo ulaganje u vanjski izgled i ljepotu,  a ni luksuz.  To su one dragocjene minute koje svaka žena zaslužuje i treba ih posvetiti sebi. To je stvaranje i njega unutarnje ljepote, a zdrava vanjska ljepota je samo nastavak one iznutra.

Činimo sve kako bismo uklonili vaše znakove godina koje su ionako samo broj, pomladili kožu, dali sjajni efekt koži vašeg lica i dekoltea.

Nije uvijek idealno, tako ako  želite svome licu vratiti punoću i sjaj koje je nekada imalo ili ukloniti mitesere i akne odnosno ukloniti tamne mrlje ili ožiljke od akni, tretmani lica iz naše bogate ponude mogu vašem licu podariti mladenački izgled, glatku teksturu i čvrstoću. Obratite nam se, nakon pregleda kože ponudit ćemo vam najbolji priojedlog za unapređenje trenutne situacije.

Radimo tretmane s preparatima koji sadrže najkvalitetnije i prirodne sastojke zaslužni za poboljšavnje teksture i kvalitetu kože, kako bi je što duže očuvali glatkom, čvrstom i mladolikom. 

Pomoći ćemo vam i oko izbora preparata za kućnu njegu. Ne zaboravite; vaš terapeut u našem beauti salonu najbolje poznaje vašu kožu,  daleko bolje od magistre u ljekarni ili prodavačice u drogeriji!

 

 

ODABRANI TRETMANI LICA ZA ŽENE - koje ulažu u zdrav i lijep izgled

Uklonite nepravilnosti na profesionalan način