Pišite nam: marita@zg.t-com.hr

See light mask – Led svjetlosna terapija

Energija koja se emitira iz LED svjetla poznata je u estetskoj medicini, fizioterapiji, dermatologiji, estetskoj kirurgiji kao i kozmetici već dugi niz godina. LED svjetlo je vrlo učinkovito u biostimulaciji fibroblasta i elastina koji proizvode kolagenska vlakna, a što ima za rezultat smanjenje bora, anti-aging te poboljšanje i pomlađenost kože. Također dolazi do povećanja krvnog protoka tj. cirkulacije i dodatnog zasićenja stanica kisikom što rezultira eliminacijom toksina te zdravijom bojom lica.

Zbog snažnog antibakterijskog djelovanja LED svjetlost se također pokazala vrlo dobra u tretiranju akni „uništavanjem“ bakterija te tretiranju pigmentacijskih mrlja.

LED – Light Emitting Diod svjetlo, tj. dioda sa svjetlosnim emitiranjem je hladno svjetlo te za razliku od lasera nema snagu oštećenja tkiva i u mogućnosti je prodrijeti duboko u potkožno tkivo i stimulirati stanični odgovor – fotobiostimulacija bez da koža podnosi termičke traume tj. bol. Dakte, tretman je ugodan, a vrlo efikasan!

Budući da fotobiostimulacija LED svjetlom stvara optimalne uvjete za prodiranje aktivnih tvari, u tretmanu koristimo serume, ampule i maske prema problematici koju klijent ima kao što je anti-aging, rozacea, kuperoza, akne…

Korištenjem radiofrekvencije prije stavljanja LED maske pojačavamo učinak tretmana tako da je ta kombinacija za preporuku!

PROTOKOL: lice apšminkamo mlijekom, napravimo peeling prema tipu kože. Apliciramo ampulu i aktivnu masku, opet prema tipu kože. Stavimo SEE LIGHT MASK i odredimo svjetlost prema problematici koju rješavamo.

PLAVO SVJETLO – akne

CRVENO SVJETLO – anti age – rejuvernacija

PURPURNO SVJETLO – dubinsko hidratiziranje kože

TRAJANJE TRETMANA: cca 30 min, uz radiofrekvenciju cca 50 min

 

Zanima Vas?

Naši kontakti...