Pišite nam: marita@zg.t-com.hr

Diamond oxy ionic

DIAMOND OXY IONIC tretmanom putem mlaznice duboko u dermis ubrizgavamo kisik, ozon i kvalitetne aktivne supstance  kao što su hijaluron, vitaminski kompleks, C vitamin, retinal…

Ovaj tretman pruža vam:

  • poboljšanje tonusa, teksture i eleastičnosti kože
  • dubinsko temeljito čišćenje pora
  • smanjivanje sitnih ožiljaka i površinskih pigmentacija
  • smanjenje produkcije sebuma (stvaranje komedona, mitisera i akni)
  • poticaj regeneracije stanica su samo od nekih efekata koje vam pruža DIAMOND OXY IONIC tretman.

Njega kisikom je pogodna za sve tipove kože a posebno dobre rezultate imamo kod tretiranja seboreične, osjetljive, suhe, dehidrirane kože te koža sklonij vrvenilu i kuperozi. Tretman je potpuno bezbolan, dapače vrlo ugodan a efekt je vidljiv odmah; koža „zabljesne“ i izgleda njegovano, preporučljivo pred neki vama važan događaj.

Bez kisika se nijedna stanice ne može obnavljati, što znači da pomankanjem kisika, usljed usporene cirkulacije, započinje starenje. Bez kisika se nakupljaju štetni spojevi koji uništavaju stanice, smanjuje se proizvodnja kolagena te nastaju bore i koža izgleda beživotno.

Kisik djeluje antibakterijski, ubrzava proces zalječivanja kože i potiče imunološki sistem na obranu te je odlična dopuna nakon čišćenja lica kod akni i mitisera, nakon mikrodermoabrazije, dermarolera, dermapena… Kisikom tretiramo lice, vrat i dekolte. Da bi efekt tretmana bio dugotrajniji, konzultirajte se sa svojom kozmetičarkom o preparatima koje ćete koristiti kod kuće.

Diamond oxy ionic tretman i njegov protokol

Tretman započinjemo temeljitim odstranjivanjem šminke i tonificiranjem kože. Radimo enzimatski piling kojim odstranjujemo najgornji sloj mrtvih stanica i omekšavamo kožu lica. Slijedi blaga dijamantna mikrodermoabrazija kako bi u potpunosti maknuli odumrli sloj kože i omogućili koži bolju penetraciju kisika i preparata. Nanosimo ampulu sa aktivnom supstancom prema problematici kože, tretiramo kožu kisikom i ozonom oxy sprejem. Za dehidrirane kože ionic sprejem nanosimo lavandinu vodicu. Upijamo višak preparata i tekućine, stavljamo masku prema tipu kože. Dok stoji maska masiramo vrat i dekolte (naš poklon Vama). Ispiremo masku, nanosimo serum ili kremu.

  • TRAJANJE TRETMANA: cca 60 min

    UČESTALOST/KOLIČINA TRETMANA: jednom tjedno, a broj tretmana ovisi o stanju kože i željenom efektu, minimalno 3, ali već od 1. je vidljiv efekt.


Zanima Vas?

Naši kontakti...