Pišite nam: marita@zg.t-com.hr

HYALURON PEN – popunjavanje usana ili bora lica bez igle

TRETMAN ZA ŽENE & MUŠKARCE …

Filer bez igle idealan za popunjavanje usana ili bora lica, kao odlično rješenje je aplikacija hyalurona i to bez igle – HYALURON PEN!

Tijekom procesa starenja koncentracija vlastite hijaluronske kiseline tijela postupno se smanjuje. Kao rezultat toga, količina vlakana kolagena i elastina se smanjuje te koža više ne pohranjuje dovoljno vlage, javljaju se bore i „obješena“ koža. Odlično rješenje je aplikacija hialurona i to bez igle – HYALURON PEN!

Do sada su se bore i povećanje usnica tretirale injekcijama Hyalurona ili Botoxa što je vrlo bolna metoda i ponekad sa posljedicama – kvržicama i masnicama te neophodnim oporavkom i do 10-tak dana. Od sada je tu nova revolucionarna tehnika apliciranja hialurona bez igle posebnim uređajem. HYALURON PEN je uređaj koji BEZ IGLE pod pritiskom aplicira sterilnu, umreženu  hijaluronsku kiselinu u kožu.

Dakle,  HYALURON PENOM možemo ubrizgati hijaluronsku kiselinu u kožu bez ikakvih iglica, pri čemu se ona raspoređuje ravnomjerno, bez kvržica. Ova metoda je nježna i bezbolna i ponovo povezuje epidermalne slojeve međusobno, te se može vrlo precizno pod pritiskom dozirati. Rezultat je vidljiv odmah nakon aplikacije. Tretmanom se zadržava vlaga i potiče stvaranje novog kolagena. Hyaluron penom je moguće i primjena raznih seruma koje se inače unose mezoterapijskim tretmanom a na ovaj način se dublje i brže implementiraju.

Radimo s novom generacijom hyaluronskih filera sa produljenim efektom trajanja CROWNFILL

 Prvo pitanje koja se javljaju kod klijenata : „Koja je razlika između primjene proizvoda hijaluronske kiseline pomoću igle te ovog sistema bez igle?“

Prednost sistema BEZ IGLE – filera bez igle:

  • PRIRODAN IZGLED
  • NEINVAZIVNA TEHNIKA – minimalna ili nikakva bol
  • BOLJE PLASIRANJE I DISTRIBUCIJA HIALURONA
  • NEMA OŠTEĆENJA NA KOŽI, RJEĐA POJAVA MODRICA
  • BEZBOLNO POMLAĐIVANJE I OSVJEŽENJE
  • ISPLATIVO I POVOLJNIJE

 

HYALURON PENOM (filer bez igle) uspješno rješavamo:

  • POVEĆANJE VOLUMENA USNICA na željenu veličinu bez efekta „pačjih usana“
  • KOD ASIMETRIČNIH USANA MOŽEMO DOBITI SIMETRIJU LIJEVE I DESNE STRANE ILI GORNJE I DONJE USNE
  • PUNJENJE BORA: nazolabijalnih, pušačkih oko usana, „smijalica“ oko očiju, marionetskih, bora između obrva

Tretman traje 30-60 min.

Drugo najčešće pitanje je: Trajnost efekta tretmana?

To ovisi prvenstveno o samom organizmu klijenata; Najčešće je to 6 mjeseci ili više, a nadopunom se molekule hijalurona vežu i vijek trajanja je svakom slijedećom aplikacijom  duži.

Zanima Vas?

Naši kontakti...