Pišite nam: marita@zg.t-com.hr

Mikrodermoabrazija

TRETMAN ZA ŽENE & MUŠKARCE …

Mikrodermoabrazija je postupak uklanjanja površinskog sloja kože i „ljuštenje“ odumrlih stanica. Potiče stvaranje novih stanica te kolagena.

Mikrodermoabrazija je eksfolijacija dermisa – tj. dubinski piling kože. Radimo dijamantnom prašinom na aplikatoru priključenom na vakum. To je refreshing tehnika uklanjanja površinskog sloja kože i „ljuštenje“ odumrlih stanica.

Mikrodermoabrazija je tretman za sve životne dobi i za sve tipove i stanja zdrave kože.
Potiče stvaranje novih stanica i kolagena, a koža je savršeno pripremljena za upijanje aktivnih tvari iz preparata koji ćemo nanijeti. Nakon ovog ciljanog uklanjanja mrtvih stanica, stimulira se snažan rast novih kožnih stanica u bazalnom sloju kože.

Mikrodermoabrazija se primjenjuje kada se želi regenerirati koža, ali i kod problema akni, ožiljaka od akni, bora, hiperpigmentacija, čišćenje i hidratiziranje isušene kože, sitne linije i bore, smanjuje proširene pore i ožiljke od strija.
Ovisno o trenutnom stanju kože i tretiranoj problematici potrebno je napraviti 2 – 5 tretmana u kontinuitetu.
Rezultati su odmah vidljivi i fascinantni posebno u kombinaciji s kisikom, AHA kiselinama, matičnim stanicama, hijaluronskom kiselinom, vitaminima A,C,E za regeneraciju kože nakon samog tretmana. Rezultat je čista i sjajna koža. Već slijedeći dan bez crvenila i iritacija. Aparativni kisik izvrstan je u kombinaciji s mikrodermoabrazijom, jer umiruje kožu i pospješuje apsorpciju aktivnih i hranjivih svojstava preparata za njegu kože.

Mikrodermoabrazija je bezbolna metoda bez rizika od alergija i ožiljaka, kojom vaša kozmetičarka može regulirati do kojeg stupnja i koliko agresivno želimo pristupiti tretmanu. Tretmani će savršeno osvježiti i regenerirati zrelu kožu, umanjiti bore, ublažiti hiperpigmentacije te joj vratiti zdrav i njegovan izgled.
Na temelju pregleda, stanja vaše kože i vaših želja određuje se količina tretmana ili kombinacija koja daje najbolje rezultate.

Protokol tretmana Mikrodermoabrazije:

Željeno područje dobro očistimo mlijekom za čišćenje i pripremimo kožu za eksfolijaciju. Napravimo enzimatski piling koji dodatno omekša kožu i pripremi je za dermoabraziju. Pažljivo dijamantima „gladimo“ kožu, posebno na problematičnim mjestima (bore oko očiju i usana, pigmentacijske fleke, ožiljci…), umasiramo prikladnu ampulu s aktivnim tvarima. Nanesemo masku prema tipu kože i indikaciji, najčešće peel off. Dok stoji maska, kao poklon klijentici, masiramo dekolte bademovim uljem sa dodanim uljem geranija(vrlo opuštajuće). Nakon skidanja maske tretman završavamo nanošenjem kreme za njegu prema tipu kože.

Važno je napomenuti da u našem salonu za svakog klijenta aplikator sa dijamantnom prašinom dezinficiramo i steriliziramo u sterilizatoru na 200 o C te da koristimo preparate na prirodnoj bazi, bez konzervansa, tako da je mogućnost alergijske reakcije minimalna a mi je još u salonu nismo imali.

Efekti tretmana Mikrodermoabrazija

Iz tretmana u tretman sve su vidljiviji rezultati, ovisi koje područje radimo, bore su pliće, pore su zatvorenije, akni je znatno manje, koža je nježna i mekana, a strije su vidljivo smanjene. Za tretman strija najbolje rezultate imamo kada kombiniramo s radiofrekvencijom.

INDIKACIJE: MIKRODERMOABRAZIJU RADIMO kod bora, akni, ožiljaka, pigmentne fleke, ožiljaka od akni, proširenih pora i strija.

KONTRAINDIKACIJE: 7 dana prije i poslije odlaska na sunce ili u solarij, kod karcinoma, kože tretirane kortikosteroidima, hemofilije, dijabetesa, hepatitisa, HIV pozitivni, gljivica, upalnih procesa i herpesa, koža sa atopijskim dermatitisom, neurodermitisom, psorijazom, kod otvorenih rana i opekotina.

NJEGA POSLIJE TRETMANA je važna jer koža mora biti nježno tretirana i dobro hidraizirana jer prolazi kroz osjetljiv proces površinskog zacjeljivanja i treba mu 7 dana da rezultira obnovljenom kožom. Zbog toga je važno da se sa svojom kozmetičarkom posavjetujete koju kremu ili preparat ćete korititi kod kuće.

TRAJANJE TRETMANA: oko 60 min.

 

 

Zanima Vas?

Naši kontakti...