Pišite nam: marita@zg.t-com.hr

Dermapen – Microneedling

TRETMAN ZA ŽENE & MUŠKARCE …

Dermapen tretman na vrlo siguran i neinvazivan način učinkovito uklanja sitne bore, poboljšava teksturu i elastičnost kože te nejednoliko pigmentiranu kožu. Također uspješno tretiramo ožiljke nakon akni, ali i hipertrofične ožiljke i keloide te strije. No važno je napomenuti da se radi o stimulativnoj metodi koja generalno, bez obzira na problematiku djeluje revitalizirajuće na kožu i možemo je uvrstiti u još jednu nekiruršku lifting metodu. Dermapen prirodnim putem stimulira obnovu kože i lučenje kolagena; pore postaju uže, ožiljci se izravnavaju, koža postaje ujednačenija, glađa, napetija te mlađeg izgleda

Mikroiglice, čija se dužina može podešavati, izazivaju vertikalne ubode na koži te tako izazivaju površinsko mikro oštećenje kože i potiču je na njenu obnovu. Na taj način se potiče proizvodnja kolagena i tako se koža prirodnim procesom pomlađuje.

Postupak Dermapen tretmana

Radimo mnoštvom mikro iglica(12, 36…) za jednokratnu upotrebu, koje penetriraju od 1 do 2,5 mm u dermis, točno određenom brzinom koju odredi vaša kozmetičarka prema dijagnozi i stanju kože. Na taj način je moguća apsorpcija aktivnih supstancija u dublje slojeve kože. Dubinu također određuje vaša kozmetičarka ovisno o debljini i stanju kože te što želimo postići.

Sa lica odstranimo make up, očistimo pjenicom za čišćenje, napravimo peeling prema tipu kože (najčešće enzimatskim peelingom jer nam uspješno omekša i najdeblje kože). Na određeno područje lica nanesemo ampulu prema problematici koju tretiramo (ati age, C vitamin, britening…) i radimo dermapenom uglavnom blagim kružnim pokretima ili statično „štampamo“ na problematičnom mjestu (pigmentacijska fleka, ožiljak…). Kada obradimo cijelo lice i vrat (ako klijentica želi), stavljamo masku, opet prema problematici koju tretiramo. Dok maska stoji, poklanjamo opuštajuću masažu dekoltea i stražnjeg dijela vrata. Skidamo, ispiremo masku i stavljamo kremu prema tipu kože te nanosimo mineralni puder (ako se klijentica slaže i želi) u boji kože.

Zbog vertikalnog kuta uboda i male površine, dermapenom se može preciznije i sigurnije tretirati teže dostupna mjesta oko očiju, nosa nego npr. DERMAROLEROM.

Efekti Dermapen tretmana

Svakim uzastopnim tretmanom se postupno popunjavaju depresije ožiljaka, dubokih i finih bora. Taj proces može trajati i do 12 mjeseci nakon što je obavljen zadnji tretman! Koža je zaglađena, vidno osvježena i pomlađena!

DERMAPEN NE RADIMO:  7 dana prije i poslije odlaska na sunce ili u solarij, kod karcinoma, kože tretirane kortikosteroidima, dijabetesa, hepatitisa, HIV pozitivni, gljivica, upalnih procese i herpesa.

TRAJANJE TRETMANA: 45-60 min

Zanima Vas?

Naši kontakti...