Pišite nam: marita@zg.t-com.hr

EYECON – protiv podočnjaka i bora oko očiju

TRETMAN ZA ŽENE & MUŠKARCE …

Crni podočnjaci i bore oko očiju su mnogima noćna mora. 

GLOBAL EYECON je profesionalni tretman za uklanjanje različitih nepravilnosti na području oko očiju i na kapcima, kao što su bore i ekspresijske linije, vrečice ispod očiju, tamni podočnjaci i kapci te spuštene vjeđe.

Područje oko očiju je vrlo osjetljivo jer je koža tanja te zato zahtjeva i specifično, vrlo pažljivo  tretiranje. Mesoestetic je dizajnirao tretman Global Eyecon posebno za to područje te se sastoji od kemijskog pilinga i transdermalne otopine. Tretman je minimalno invazivan, a ima maksimalni učinak. U kombinaciji s microneedlingom (dermapenom) ima odlične rezultate!

 

Protokol EYECON tretmana za efikasno otklanjanje crnih podočnjaka i bora oko očiju:

Oil removing solution – čistimo, odmašćujemo i pripremamo kožu. Zatim  nanosimo periokularni piling koji ima antiage i  depigmentacijski učinak s efektom smanjenja znakova umora. Nakon što piling stoji određeni broj minuta, neutraliziramo ga tekućinom za neutralizaciju, ispiremo vodom. Nanosimo periokularnu otopinu koja ima depigmentacijsko  tonizirajuće i drenažno djelovanje te poboljšava mikrocirkulaciju.

Dermapenom radimo microneedling radi poboljšanog efekta tretmana. Ukoliko je klijent posebno osjetljiv možemo raditit nano iglicama. Nanosimo okoločnu hidratantnu ili crystal fiber masku za područje oko očiju – intenzivno umiruje, hidratizira i njeguje.

Preporuča se 6 tretmana u razmacima od jednog tjedna. Učinak tretmana je vidljiv odmah. Tretman je preporučljivo raditi kao samostalan ali i u sklopu nekog drugog tretmana njege lica kada, naravno, ima puno povoljniju cijenu.

 

  • TRAJANJE TRETMANA: cca 60 min

    UČESTALOST/KOLIČINA TRETMANA:

Zanima Vas?

Naši kontakti...