Pišite nam: marita@zg.t-com.hr

Čišćenje lica ultrazvučnom špatulom

TRETMAN ZA ŽENE & MUŠKARCE …

ČIŠĆENJE LICA ultrazvučnom špatulom je vrlo suptilna i neagresivna metoda dubinskog čišćenja – uklanjanja nečistoća.

Ultrazvučna špatula je uređaj za profesionalni piling lica i dubinsko čišćenje koji radi na frekvenciji od 25 do 27 kHz. Ultrazvučnom špatulom se istovremeno dubinski čiste pore i otklanja sloj odumrlih stanica s površine kože, te pospješuje stanična opskrba kisikom.
Rezultat je čista, glatka i sjajna koža bez crvenila i iritacija. Efekt korištenja ovog uređaja je vidljiv već od prvog korištenja! Koža bude svježa, glatka, elastična i zdravo sjajna, a pore sužene i čiste!
Prostim okom je vidljivo da prilikom povlačenja špatule po licu kako se miteseri i sitne čestice odumrle kože gomilaju na metalnom dijelu špatule!
Cijeli tretman je apsolutno neagresivan, potpuno bezbolan i ugodan. Upravo iz tog razloga, ovaj tretman prikladan je i za osobe s osjetljivom kožom, a pogotovo kad ugledate svoju blistavu kožu u ogledalu 🙂
Druga funkcija ovog uređaja je tzv. sonoforeza koja pomaže boljem upijanju seruma: špatula se okrene ravno uz kožu i pulsirajuća vibracija poboljšava propusnost kože.
Između ostalog, aktivira se i mikrocirkulacija te potiče limfni tok i poboljšava potkožna apsorpcija, smanjuje se višak vode i potiče rada fibroblasta – kolagen i elastin,.
KOŽA uslijed nepravilnog njegovanja ili zanemarivanja može rezultirati problemima i stanjima poput BORA, FLEKA, PERUTANJE, MASNOĆE, pretjerane DEHIDRACIJE pa do izgleda UMORA i SIVILA. Čišćenje lica, redoviti piling i tretmani lica su neizostavni tretmani njege kože lica pogotovo ako želite odgoditi prve znakove starenja.

Ultrazvučno čišćenje lica možete, dapače, kombinirati s bilo kojim drugim tretmanom lica – mikrodermoabrazijom, ultrazvukom lica, klasičnim čišćenjem lica, njegom lica po stanju i tipu kože, face liftingom, radiofrekvencijom, dermapenom… ovisno o rezultatu koji želimo postići.

Odaberite tretman ČIŠĆENJA LICA ultrazvučnom špatulom ili ga kombinirajte s drugim tretmanom jer:

   

   •  Dubinski uklanja masnoću i bakterije iz pora

   •  Poboljšava cirkulaciju krvi i limfne

   •  Uklanja mrtve stanice – radi piling kože

   •  Smanjuje otečene i tamne podočnjake oko očiju

   •  Bezbolan je i efektivan tretman i za najosjetljivije kože lica

   •  Radi mikro masažu lica te tako potiče eliminaciju toksina iz kože

   •  Potiče tonus kože lica

   •  Smanjuje pore, sprječava akne, regulira i smanjuje proizvodnju sebuma

   •  Pospješuje unos hranjivih tvari pod kožu

   •  Podiže kožu, smanjuje bore, ubrzava stvaranje kolagena, stimulira stanice na prirodno obnavljanje

  Zanima Vas?

  Naši kontakti...