Pišite nam: marita@zg.t-com.hr

Aroma masaža

Aroma masaža mirisnom mješavinom eteričnih ulja odabranih individualno, za svakog od vas, njeguje kožu, čini je mekšom i sjajnijom, potiče cirkulaciju, ublažava stres, uklanja umor, bol i ukočenost u mišićima, stimulira otpuštanje serotonina ili hormona sreće te pospješuje raspoloženje i opće stanje organizma.

U posebnoj atmosferi zapaljenih svjećica, uz mirisnu aroma-lampicu i prigušenu relaksirajuću glazbu kao što je Budhha-bar, osjećat ćete se relaksirano i potpuno obnovljeno.

Aromamasaža predstavlja jedan od oblika aromaterapije. Ona kombinira fizičke i emocionalne učinke nježne masaže s ljekovitim i psihoterapijskim značajkama esencija biljaka. Eterična ulja harmoniziraju, stimuliraju i umiruju organizam istovremeno djelujući na sve sustave i organe s narušenom ravnotežom.

Klasična ručna masaža cijelog tijela u kojoj se koriste eterična ulja poboljšat će raspoloženje, umiriti duh i olakšati tjelesne tegobe. Aromatične molekule eteričnih ulja, ukoliko ih apliciramo na tijelo, upit će se u krvotok što pomaže smanjiti unutarnju kiselost, uklanja teške metale i neprobavljivu hranu koja truje našu krv. Eterična ulja dovode kisik u stanice te balansiraju endokrini sustav. Njihovo snažno djelovanje i ugodan miris utječu na raspoloženje, osjećaje, razmišljanja i koncentraciju.

Potrebno veliko znanje prilikom mješanja eteričnih ulja, da bi se dobila savršena individualna kombinacija za svaku osobu, a eterična ulja se moraju mirisom sviđati i klijentu i terapeutici.
AROMA MASAŽA može biti sportska, medicinska, relax, u paru i četveroručna.

Zanima Vas?

Naši kontakti...