Pišite nam: marita@zg.t-com.hr

Parafinske kupke

TRETMAN ZA ŽENE I MUŠKARCE

Parafinske kupke pogodne su za intenzivnu njegu, vlaženje, stimulaciju i dubinsko čišćenje kože ruku i stopala, posebno za ublažavanje reumatskih tegoba.

Tretman je izuzetno koristan kod osoba sa suhom i umornom kožom te osobama koje su puno u kontaktu s vodom ili raznim kemikalijama. Zbog ugodne topline, parafinska kupka je iznimno blagotvorna kod ublažavanja reumatskih tegoba i artritisa.

Prije parafinske kupke stopala preporuča se napraviti manikura ili pedikura tj. otklanjanje naslaga debele, odumrle kože.

Parafin ima vrlo umirujući terapeutski efekt za kožu, a također se koristi za opuštanje mišića i mišićne boli.
Parafinskim kupkama pojačava se mikro cirkulaciju u koži, hidratizira kožu tako da na njenu površinu izvlači vlagu iz donjih slojeva kože. Dodatno, tvori okluzivnu masku (bez pristupa zraka i vlage) koja stvara idealno okruženje za bolji prodor nanesenog proizvoda (hranjive maske). Rezultat je optimalno hidratizirana i nahranjena koža.

Protokol parafinske kupke za dlanove i stopala

Radimo temeljiti peeling, ugodnom masažom umasiravamo hranjivu masku te se dlanovi ili stopala urone nekoliko puta u  topao parafin koji  se grije na temperaturu od cca 52 o C.

Tretman je potpuno siguran jer bakterije niti gljivice na mogu živjeti u parafinu bez prisustva kisika, vode ili nekog izvora hrane. Također temperature preko 50 stupnjeva Celzijevih nisu pogodne za preživljavanje bakterija i gljivica. Gljivice ne mogu koristiti parafin kao izvor hrane, a bakterijama je struktura parafina preteška za život. Parafin ne sadrži nimalo vode ili kisika. Uranjanje ruku, stopala ili drugog dijela u parafin neće ga kontaminirati.

Parafin  stoji na dlanovima ili stopalima 20-tak min.

Tretman traje oko 30 min

Isprobajte specijalne tretmane dlanova i stopala: KRALJEVSKU MANIKURU i KRALJEVSKU PEDIKURU

Zanima Vas?

Naši kontakti...