Pišite nam: marita@zg.t-com.hr

Ekstenzije trepavica

EKSTENZIJE TREPAVICA – KLASIČNE I VOLUMENSKE 3D-6D EKSTENZIJE TREPAVICA

Sa ekstenzijama trepavica vaše će lice dobiti potpuno novi izgled i to već od samog buđenja ujutro, bez dodatnog dotjerivanja, tj. nanošenja maskare. Proces apliciranja ekstenzija trepavica je potpuno bezbolan. Samo oko izgleda veće, otvorenije a lice mnogo izražajnije.  Vrlo bitno je napomenuti da ovaj tretman, pogotovo ugradnja volumenskih 3D-6D trepavica ne oštećuje vaše prirodne trepavice.

KLASIČNE EKSTENZIJE TREPAVICA koristimo u debljini 0,15 mm i na vašu jednu trepavicu ljepimo po jednu umjetnu dlaku.

VOLUMENSKe 3D-6D EKSTENZIJE TREPAVICA koristimo u debljini 0,07 i 0,05 mm i na jednu vašu trepavicu ljepimo 3 do 6 umjetnih dlačica, ovisno o efektu koji želite postići i debljini vaših trepavica. Sa ovom tehnikom možemo dobiti potpuno prirodan izgled i ne oštećuje vaše trepavice zbog lakoće dlačica koje apliciramo. Također, iskustveno, traju dulje nego klasične ekstenzije.

Vodimo i računa o osobama s osjetljivim očima ili onima koji nose kontaktne leće te koristimo hipoalergeno medicinsko ljepilo prilikom lijepljenja trepavica.

Kod ekstenzija trepavica imamo više oblika uvijenosti same trepavice koja se postavlja kao i različite dužine. Uvijenosti koje postoje su: J, B, C, D i L.

Prije same ugradnje trepavica vrlo je bitno konzultirati se sa kozmetičarkom kako želite da izgledaju vaše trepavice te što je primjereno vašem oku i licu. Prema tome kozmetičarka određuje njihovu debljinu i duljinu, a ugrađena trepavica mora slijediti rast prirodne trepavice.

Savjet koji dajemo nakon ugradnje je da trepavice ne smiju doći u doticaj s vodom sljedećih 24 sata te  u tom razoblju nemojte ići u saunu. Dakle, termin ugradnje nemojte ugovoriti taj dan kada idete na more ili u bazen. Također nije preporučljivo spavati na trbuhu. Ekstenzije trepavice se mojaju normalno prati toplom vodom a sušiti blagim tapkanjem. Za skidanje šminke ne smije se koristiti masno sredstvo, najbolje micelarna vodica – i nježno.

Ugradnja ekstenzija može potrajati od 1 do 2 sata, ovisno o broju/količini ekstenzija koje se ugrađuju, metodi kao i brzini same kozmetičarke.

 

 

 

Zanima Vas?

Naši kontakti...