Pišite nam: marita@zg.t-com.hr

Elektrostimulacija tijela – Koral 8600

TRETMAN ZA ŽENE & MUŠKARCE …

Elektrostimulacijom (TENS) kontrahiramo mišiće električnim impulsima i na taj način ih osnažujemo i dobivamo efekt jednak vježbanju. To je terapija kojom se ubrzava mršavljenje i oblikovanje tijela te reducira celulit.

Elektrostimulacijom, stezanjem i otpuštanjem mišića u različitim razmacima i na različit način, ovisno o odabranom programu, odnosno problemu koji želimo riješiti kao što je celulit, učvršćivanje, jačanje, mršavljenje, anti-age lica… poboljšavamo cirkulaciju, ubrzavamo metabolizam, učvršćujemo mišiće i poboljšavamo tonus kože.

KORAL 8600

Koral 8600 je visoko sofisticirani uređaj za elektrostimulaciju i magnetoterapiju. Izrađen je od provjerenih vrhunskih materijala, a kozmetički, sportski te medicinski programi, kojih ima više od 90, plod su dugogodišnjih istraživanja cijelog tima vrhunskih stručnjaka.

Postupak tretmana Koral 8600:
Na dio tijela koji želimo tretirati „prikopčamo“ vlažne elektrode, odaberemo željeni program prema indikaciji te startamo s malom snagom. Primjena je vrlo jednostavna jer možete sami upravljati jačinom impulsa, odnosno podešavati snagu djelovanja tako da vam bude ugodno, a dovoljno efikasno. Tretmani traju ovisno o indikaciji od 20 do 50 min, a ponavljamo ih od jednom do tri puta tjedno.

ELEKTROSTIMULACIJU radimo kao veliku pomoć anticelulitnim tretmanima, kod nakupina masnog tkiva te kod slabog tonusa lica ili tijela.

ELEKTROSTIMULACIJU ne radimo kod kontraidikacija kao što su Pace maker, metalni implatanti, Karcinom, HIV pozitivni, gljivice i trudnice.

Zanima Vas?

Naši kontakti...