Pišite nam: marita@zg.t-com.hr

Masaža za trudnice

PREDNATALNA MASAŽA – blaga masaža leđa i nogu dok ležite na boku u ugodnoj i toploj atmosferi olakšati će tipične trudničke tegobe, bolove u križima i nogama, osjećaj natečenosti, smanjit će napetost, nesanicu, poboljšati cirkulaciju… Terapija masažom tijekom trudnoće poboljšava funkciju mišića, cirkulaciju i općenito tjelesni tonus, oslobađa od mentalnog i fizičkog umora. Dodir je bitan za majčino fizičko i emocionalno stanje dok se privikava na novi izgled svog tijela. Bez obzira na individualne okolnosti, tijelo trudnice se mijenja i pod utjecajem je stresa. Masaža predstavlja posebnu pažnju za trudnicu ali i za bebu.

Zbog sigurnosti bebe ali i ugode mame, masiramo isključivo baznim hladno prešanim uljima bez dodatka eteričnih ulja, izuzev lavande ako majka podnosi miris.

Visoki standardi higijene i čistoće, ugodna i specifična atmosfera garancija su Vašeg potpunog zadovoljstva.

prednatalna-masaza
postnatalna-masaza

POSTNATALNA MASAŽA – posebno je namijenjena majkama nakon porođaja. Njome djelujemo na sve razine bića, vraćamo ravnotežu, pomažemo tijelu da otpusti napetost i opusti se. Osim toga, postnatalna masaža regenerira kožu, pospješuje cirkulaciju i limfni protok, mišićima vraća snagu, zglobove čini gipkijima, jača imunološki sustav te poboljšava otpornost organizma. Ulja djeluju ondje gdje vam je trenutno najpotrebnije, pomažu otkloniti blokade, opuštaju, snaže duh i tijelo, unose vedrinu i jačaju postojanu snagu.

Za ugodnu masažu važna je i atmosfera. Slabije osvjetljenje, ležanje na toploj, mekanoj podlozi, tiha glazba u pozadini omogućuju trudnici ili novoj majci da se lakše opusti.

Treba napomenuti da postoje stanja koja isključuju masažu. Prije svega trudnice s povećanim rizikom prijevremenog porođaja, žene s krvnim ugrušcima ili krvnim poremećajima. U slučaju dijabetesa, zarazne bolesti, povišene temperature, povraćanja, mučnina, proljeva jednako tako se ne preporučuje masaža.

Zanima Vas?

Naši kontakti...