Pišite nam: marita@zg.t-com.hr

Radiofrekvencija trbuha

TRETMAN ZA ŽENE & MUŠKARCE …

Radiofrekvencija trbuha je učinkovit i neinvanzivan tretman tijela koji zateže i učvršćuje kožu i uklanja celulit te smanjuje obujam jer „topi” potkožne masne naslage. Tretman je posebno pogodan je za osobe koje nemaju želju i potrebu skidati višak kilograma ali imaju potrebu smanjenja obujma u području trbuha i struka.

Posebnom sondom (ovisi da li radimo tijelo ili lice) kontrolirano dubinski zagrijavamo kožu što dovodi do poboljšanja metabolizma stanica, cirkulacije, povećanja mišićnog tonusa i elastičnosti tkiva te aktivacije fibroblasta i stvaranja novog kolagena.

Tretman radiofrekvencije koristi se za brzo i bezbolno pomlađivanje kože, a učinak je zatezanje opuštene kože te regeneracija tkiva i kože.

Radiofrekvencijom se može utjecati i na smanjenje podbratka te zatezanje opuštene kože na tijelu (nadlaktice, trbuh, bedra…). Pruža vidljive rezultate već od prvog tretmana, a prikladna je za sve tipove kože i svaku dob.

Tretman je potpuno neinvanzivan, a odmah nakon se možete uključiti u normalan život, osvježene i zategnute kože.

KAKO DJELUJE RADIOFREKVENCIJA?

Radiofrekvencija zagrijava kožu na površini i u dubokom sloju, mijenjajući strukturu kolagena. Kontrolirano zagrijavanje vlakana kolagena u dermisu, dubljem sloju kože, do određene temperature 40 – 45 stupnjeva, dovodi do njihove kontrakcije. Unesena toplina pospješuje cirkulaciju, ubrzava metabolizam stanice i fibroblasta koji proizvode kolagen, a time se stimulira produkcija kolagena. Tako koža sama počinje stvarati novi, mladi kolagen, obnavljajući samu sebe. Radiovalovi djeluju na molekule vode u tkivu tako da se pod utjecajem RF počinju brže kretati i na taj način oslobađati energiju u obliku topline. Zato se preporuča prije samog tretmana piti što više tekućine jer tkivo koje sadrži više vode brže se zagrijava.

UČESTALOST TRETMANA

Za dobar i trajniji rezultati radiofrekvencije trbuha potrebno je napraviti minimalno 10 tretmana, 2 puta tjedno. Prvi rezultati se vide  nakon početnih  tretmana, koža je zategnutija i izgleda svježije a pravi rezultati će biti za 4-6 tjedana koliko je potrebno da nam se potpuno obnovi kolagen. Za što bolji rezultat kroz svo vrijeme trajanja tretmana potrebno je piti 2l vode ili nezaslađenog čaja dnevno te pripaziti na režim prehrane.

PROTOKOL TRETMANA RADIOFREKVENCIJE bedara i stražnjice

Prije prvog tretmana radimo pregled i dijagnostiku stanja i uz konzultaciju sa klijentom o željama te preporučujemo broj i vrstu tretmana. Obično za početak svih tretmana za smanjenje obujma i anticelulitnih tretmana preporučamo  AROMATERAPIJSKU DETOKSIKACIJU TIJELA i PILING CIJELOG TIJELA ili barem piling trbuha (potrebno raditi jednom tjedno za vrijeme trajanja tretmana)

Na područje koje tretiramo nanosimo anticelulitni gel sa aktivnim supstancama. Sondom za radiofrekvenciju radimo lagane kružne pokrete uz dodavanje gela koji provodi RF valove. .

TRAJANJE TRETMANA: Tretman RADIOFREKVENCIJE traje 30 min i izuzetno je ugodan i potpuno bezbolan.

 RADIOFREKVENCIJU NE RADIMO kod karcinoma, koža tretirane kortikosteroidima, HIV pozitivni, gljivica, upalnih procesa po koži, herpesa te kod trudnica ne radimo trbuh.

Na kojim dijelovima se može raditi radiofrekvencija?

Uobičajena područja tretiranja uključuju:

  • lice, obrazi i čelo, vrat,
  • leđa,
  • struk i trbuh,
  • bokovi,
  • ruke,
  • koljena,
  • stražnjica i
  • bedara

Zanima Vas?

Naši kontakti...