Pišite nam: marita@zg.t-com.hr

Roler – DTS

TRETMAN ZA ŽENE & MUŠKARCE …

Za izvođenje microneedle terapije koristi se mali plastični valjak koji po svojoj dužini ima posložene diskove s 540 vrlo tankih iglica dijamantnog oblika koje su napravljene od medicinskog nehrđajućeg čelika.
Kotrljajući valjkom po koži proizvodimo stotine sitnih „ozljeda“ tj. mikrokanala. Time se pospješuje apsorpcija aktivnih nutrijenata u kožu i to 40% bolje od drugih tehnika. Također svaka „ozljeda“ dermisa aktivira „samozacjeljivanje“ unutar kože te pokreće proizvodnju kolagena u tom području. Kumulativni efekt ima značajan utjecaj na količinu i kvalitetu kolagena. Tretman se primjenjuje na borama, pigmentnim flekama, ožiljcima od akni, proširenim porama i strijama.

Postupak tretmana Roler DTS:
Željeno područje dobro očistimo mlijekom za čišćenje i umasiramo blagi, kemijski peeling. Pažljivo rolerom rolamo po željenom području. Umasiramo prikladnu ampulu s aktivnim tvarima, opet rolamo, sada u svim smjerovima kako bi hranjivi sastojci što bolje prodrli u kožu. Nanesemo masku prema tipu kože. Nakon 15-20 min isperemo, stavimo adekvatnu kremicu.
Trajanje tretmana je oko 60 min.
Važno je napomenuti da svaki klijent koristi vlastiti roler te je isključena mogućnost alergijske reakcije ili zaraze!

EFEKTI TRETMANA Roler DTS:
Svakim uzastopnim tretmanom se postupno popunjavaju depresije ožiljaka, dubokih i finih bora. Taj proces može trajati i do 12 mjeseci nakon što je obavljen zadnji tretman!

ROLER NE RADIMO 2 dana prije i poslije odlaska na sunce ili u solarij, kod karcinoma, kože tretirane kortikosteroidima, dijabetesa, hepatitisa, HIV pozitivni, gljivica, upalnih procese i herpesa.

 

Zanima Vas?

Naši kontakti...