Pišite nam: marita@zg.t-com.hr

SHAPER SHELLAC

SHAPER SHELLAC tretmanom pojačajte i blago produžite svoje prirodne nokte i do nekoliko mm te ih ukrasite lakom u željenoj boji.

Tretman je idealan za slabije nokte koji se listaju ili su skloni pucanju! Služi kao pojačivač prirodnog nokta preko kojeg se lakira trajni ili klasični lak za nokte.

Svaka žena se u nekoj fazi života nađe pred izazovom –  želim imati lijepe nokte. Ali, bez obzira na želju i prigodu, nokti “ne slušaju”,  listaju se i pucaju!

Konačno imamo rješenje za vas u obliku inačice trajnog laka – Shaper Shellack, što znači da nokat ne rašpamo (kao kod klasičnog gela), nego samo laganim prelazom bufferom preko nokta uklanjamo sjaj. Shaper Shellack se skida topljenjem u specijalnoj profesionalnoj tekućini, a ne rašpanjem kao gel, što dodatno oštećuje nokat. Shaper Shellack nam omogućava i blagu nadogradnju nokta do cca 2 mm uz pomoć šablona, npr ukoliko je jedan od noktiju kraći ili je puknuo samo komad nokta. Nakon nanošenja Shaper Shellacka nokat može ostati u prirodnoj boji ili možemo nanijeti trajni Shellack u boji kojoj želimo.

Proizvođač garantira postojanost 2 do 3 tjedna, a naše iskustvo je da traje i 4 tjedna jedino je problem što se vidi izrast pa to izgleda neuredno ali Shelack se ne oštećuje pogotovo kada je Shaper napravljen kao podloga.

Zanima Vas?

Naši kontakti...