Pišite nam: marita@zg.t-com.hr

Šminkanje

S punim povjerenjem prepustite  uljepšavanje profesionalcima!

Bez obzira na godišnje doba, prigodu, dob ili make up trend, naši stručnjaci za šminku nude vam najbolje. Poštujući vašu osobnost i styling, učiniti će sve kako bi bili potpuno zadovoljni s našim kreacijama i vašim izgledom.

Šminkanje za sve prigode

Dopustite da budemo vaš makeup pratitelj u važnim trenucima vaših života. Dođite do nas prije vjenčanja, proslava, maturalnih zabava i svih drugih svečanosti ali i dnevnog života.  Važno je da vaš make-up bude dugotrajan, a ujedno lagan i prozračan. Cijelu šminku fiksiramo sprejevima, fiksirajućim puderima i primerom koji traju dok god ih ne skinete odstranjivačem.

Osim toga, lice se mijenja kroz godine. Zbog toga, mi ćemo prilagoditi način šminkanja i birati proizvode koji u tom trenutku najbolje odgovraju vašem licu. Prema vašim željama možemo dogovoriti termin za dogovor oko detalja šminkanja, tj. probno šminkanje.

Također možemo preporučiti aplikaciju trepavica u komadu (tzv. gusjenica) ili parcijalnih (pramenova) da bi vaše oči izgledale veće i naglašenije, a time i cijelo lice – profinjenije.

Ukoliko se pak odlučite za volumenske 3-6D ekstenzije trepavica, molimo da se predbilježite za ugradnju barem 1 do 2 dana prije samog šminkanja. Isto je potrebno i za eye lash lift ili bojanje trepavica i/ili obrva.

Prije nego što vas započnemo šminkati vrhunskom šminkom možemo vam lice pripremiti i odnjegovati Dermalogica ili Esensa mediterana proizvodima

Kao rezultat svega, imat ćete zapaženi izgled koji nikog ne ostavlja ravnodušno.

 

 

 

Zanima Vas?

Naši kontakti...