Pišite nam: marita@zg.t-com.hr

Threading obrva

TRETMAN ZA ŽENE & MUŠKARCE …

Isprobajte način da se riješite sitnih dlačica koje ne možete ukloniti niti jednom metodom depilacije. Threading obrva je pogodan za žene i muškarce, posebno za osobe s osjetljivom kožom i osobe koje koriste antibiotike, retinol, roaccutane. Najčešće se koristi kod oblikovanja obrva, jer ih uklanja odjednom, jednom čistom linijom. Obrve počupane koncem prirodnijeg su izgleda, metoda je bezbolna i vrlo brza, a rezultati odlični.
Radimo i threading nausnica, brade ili cijelog lica, a tretman traje 10 do 20 minuta.

Postupak tretmana Threading obrva:
Prilikom threadinga koristi se poseban konac od 100% pamuka. Upletena pamučna nit valja se duž površine kože i u isto vrijeme plete dlake na konac koji ih podiže i čupka iz korijena. Threading se ističe preciznošću, a nakon njega nema osjećaja ljepljivosti kao što je to slučaj kod depilacije voskom. Još jedna od prednost je to što se mogu tretirati dlake duljine već od 1 milimetar.

Prije i poslije svakog tretmana koža se temeljito dezinficira te njeguje aloe vera gelom, a rezultati su zapanjujući. Koža ostaje glatka, a moguće je odstranjivanje samo jedne dlačice ili cijelog reda dlačice odjednom.

Zanima Vas?

Naši kontakti...