Pišite nam: marita@zg.t-com.hr

TRETMAN ZA ŽENE I MUŠKARCE

VACUSLIM 48 je nova metoda za profesionalne tretmane mršavljenja i eliminaciju celulita te preoblikovanje obujma, koja se brzo i lako može primijeniti kada treba ubrzati i pokrenuti proces mršavljenja i poboljšati izgled kože tijela.

Za dobar efekt reporuča se paket 6 do 12 tretmana koji se izvode 3x tjedno, a po završetku tretmana u salonu i korištenje kućne njege; seruma i kreme. Na taj način cijeli tretman traje 48 dana.

PREDNOSTI:

 • Mjerljivo smanjenje opsega već nakon prvog tretmana
 • Poboljšanje izgleda i tonusa kože nakon serije tretmana
 • Eliminacija suvišne tekućine
 • Metaboličko djelovanje aktivnih supstanci na proces lipolize (razlaganje masnih naslaga)
 • Vakumom se istovremeno postiže sauna i preso efekt ( efekt limfne drenaže

Vacuslim 48 anticelulit & sliming metoda se može primjenjivati kao samostalni paket tretmana ili se može kombinirati za postizanje boljih i bržih rezultata anticelulitnim tretmanima i tretmanima mršavljenja kozmetičkim aparatima radiofrekvencije, elektrostimulacije, vakuma i ručnih anticelulitnih masaža

 

AKTIVNE KOMPONENTE

L-Carnitine- ima snažan utjecaj na proces razgradnje masnih stanica,  te brine da masti sagorijevaju u energiju.

RonaCare Rutinsulfate- koristan je sastojak za smanjenje celulita i osjećaja teških nogu. Ovaj biflavonoid poboljšava površinsku cirkulaciju, omogućava opskrbljivanje tkiva hranjivim tvarima i otklanjanje štetnih tvari iz tkiva. Zbog njega je koža mladea i lijepa.

Kofein- snažan antioksidans koji razbija masnoću u dubljim slojevima kože istovremeno poboljšavajući mikrocirkulaciju.

Thermolate- proizvodi ugodan osjećaj topline u tijelu, u trajanju od 30 minuta do 2 sata.

Ekstrakt divljeg kestena- sadrži escin koji ublažava simptome umornih i napetih nogu. Izbacuje višak vode iz tijela te smanjuje pucanje kapilara i oticanje nogu.

Ekstrakt bršljana- Ivy ( Hedera helix)- sadrži supstance koje imaju anticelulitni učinak ublažavajući izgled narančine kore te učvršćuje kožu.

Ekstrakt alge- intenzivno hidratizira i osvježava kožu te poboljšava izmjenu tvari.

Kompleks eteričnih ulja- limun, cimet, naranča, ružmarin kao i bergamot, menta, lavanda osvježavaju i relaksiraju kožu  doprinoseći njenom boljem izgledu.

 

Protokol rada VACUSLIM 48 profesionalnog tretmana

 • Prije početka serije tretmana preporučamo peeling cijelog tijela i detox kako bi pripremili kožu za što bolju penetraciju VACUSLIM 48 preparata.

Nudimo 2 opcije: – AROMADETOX (250kn) i LAVANDA PEELING I DETOX RITUAL TIJELA      (390kn).

 • Na početku serije tretmana mjerimo obujam u cm (uvijek na istoj visini) i težinu klijenta, te podatke upisujemo u karton klijenta. U pravilu mjerimo 1x tjedno a po želji klijenta možemo i češće
 • Klijenta u stojećem stavu mažemo sa VACUSLIM 48 THERMO SLIMMING SERUMOM od ispod grudi do stopala (osim kada želim smanjiti lokalno npr. samo obujam trbuha/stražnjice). Serum izaziva termo efekt i uslijed pojačane cirkulacije može izazvati svbež i crvenilo.
 • na tretirana mjesta nanosimo VACUMSLIM 48 SLIMMING & FIRMING CREAM 2 čije aktivne komponente pospješuju metabolizam masti i eliminaciju viška vode u tijelu. Krema ima termo-krio efekt i izaziva ugodan osjećaj na koži klijenta istovremeno ubacujući aktivne sastojke.
 • U VACUSLIM 48 WRAPPING BAG stavljamo klijenta u ležeći položaj. Gornji dio vrećice ispod grudi zatvormo elastičnom trakom, a donji dio vreče zatvorimo elastičnom vezicom te uz pomoć usisivača izvučemo sav zrak iz vrećice kako bi se stvorio vakuum. Pokrijemo klijenta i ostavite ga 30 minuta, kako bi sve aktivne komponente iz VACUSLIM 48 preparata ostvarile svoj maksimalni efekt.
 • Na isti način možemo tretirati i ruke tj. nadlaktice sa razlikom što na nadlaktice nakon nanošenja preparata stavljamo prozirnu foliju.
 • Nakon 30 minuta skidamo Vacuslim 48 vrečicu, a potom nanosimo VACUSLIM 48 ANTI-CELLULITE & FIRMING ulje na sva tretirana područja.

KONTRAINDIKACIJE: visoki krvni tlak, dijabetes, pacijenti na inzulinu, trudnice, dojilje, žene koje su nedavno rodile carskim rezom, maligne bolesti, epilepsija, bolesnici sa teškim bubrežnim oboljenjima, bilo kakva promjena na koži u vidu dermatitisa, ekcema, psorijaze, tretman se ne radi na crvenoj upaljenoj koži od sunca ili solarija, kao ni na tek izdepiliranoj i obrijanoj koži.

Kod klijenata sa proširenim venama i kapilarama, na tijelo nanosimo VACUSLIM 48 CREAM 2 – hladnu kremu. Topli serum VACISLIM 48 SERUM 1 možemo u tom slučaju nanijeti samo na područja koja nisu zahvaćena venama i kapilarama.

 

Zanima Vas?

Naši kontakti...