Pišite nam: marita@zg.t-com.hr

LIFT UP GEL – BEZBOLNO RJEŠENJE ZA URASLE NOKTE

TRETMAN ZA ŽENE I MUŠKARCE

Urasli nokti, pogotovo palac, su samo jednim tretmanom prošlost, stoga recite  ZBOGOM boli zbog uraslog nokta!

LIFT UP je gel sustav za ispravljanje uraslih noktiju, najčešće palaca. Svi koji su se susreli sa tom problematikom znaju koliko boli urasli nokat, pogotovo u obući.

Pruža mogućnost da u jednom tretmanu ispravimo i odignemo vaš bolni nokat i 2 mm pa je rezultat vidljiv i donosi trenutno olakšanje odmah nakon prve primjene. To je i estetski najprihvatljivije rješenje za bolne, zakrivljene nokte jer je na nokte moguće odmah aplicirati trajni ili običan lak.

LIFT UP gel sprječava ponovno urastanje nokta tj zadržava ga u ispravljenom stanju. Sam LIFT UP je gel sustav nevidljiv na noktu.

PROTOKOL LIFT UP TRETMANA PROTIV URASLIH NOKTIJU:

– Tretman LIFT UP izvodimo u sklopu pedikure ili kao samostalan tretman ako vam pedikura nije potrebna. Pedikerka prema zakrivljenosti i debljini vašeg nokta odabire jedan od 3 gela za ispravljanje i prema uputi proizvođača ga aplicira na nokat. Nokat stavljamo u UV lampu. Ako je potrebno pedikerskim alatom čisti se višak kožice nakupljen ispod i oko nokta. Prema vašoj želji, nokat možemo lakirati trajnim ili običnim lakom.

Kontrola se preporuča nakon 3 tjedna.

URASLI NOKTI I TRAJANJE TRETMANA:

– ako apliciramo samo LIFT UP gel – cca 15 min na jedan nokat

– ako radimo u sklopu pedikure – cca 60 min

– ako radimo pedikuru, LIFT UP gel i trajni lak – cca 75 min

CIJENA TRETMANA SE ODNOSI NA 1 URASLI NOKAT

 

 

Zanima Vas?

Naši kontakti...