Pišite nam: marita@zg.t-com.hr

TRETMAN ZA ŽENE I MUŠKARCE

Pedikura u našem salonu brine o izgledu vašeg stopala te njome uklanjate grubu i ispucalu kožu koja je, osim estetskog i zdravstveni problem.

Stopala su dio tijela kojem je također potrebna redovita i kvalitetna njega, iako su često zanemarena. Ukoliko su ragade ili ispucana koža velike i duboke, bude bolno a može doći do upale koju je potrebno liječiti antibiotikom. Zato je nužno  redovito njegovati naša stopala a ona će nam se svakodnevno “odužiti”.

Zdrava, lijepa i njegovana koža na stopalima važna je u svako doba godine. Njegujte i pazite na zdravlje stopala kontinuirano, kao što to radite i s  drugim dijelovima tijela. Osim estetske funkcije, pedikura ima značajnu ulogu u zdravom izgledu i funkciji stopala čije zdravlje naravno utječe na općenito stanje organizma. Kažu da naše noge nose tri puta veću težinu od težine našega tijela! Logično je za pretpostaviti da su upravo stopala najviše izložena fizičkim i vanjskim opterećenjima. Tome svakako doprinosi i činjenica da veći dio godine nosimo zatvorenu obuću koja „zagušuje“ stopala, odnosno onemogućuju koži disanje, a povećava njeno znojenje što nije poželjno.

Ovisno o stanju stopala i potrebi, nudimo:

  • Estetsku pedikuru

    – to je tretman ljepote za stopala jer lijepa i njegovana stopala odraz su naše brige o izgledu i zdravlju tijela

  • Medicinsku pedikuru

    –  podrazumijeva sve segmente tretmana kao i estetska, osim što se u tom slučaju radi o tretiranju traumatiziranih stopala gdje stručni djelatnik rješava problem raznih infekcija, uraslih noktiju ili kurjih očiju na stopalima

U slučaju uraslih noktiju, pogotovo palaca preporučujemo  vrlo efikasan dodatan tretman – LIFT UP GEL sa kojim ćete se već u jednom dolasku riješiti boli koju izaziva urasli nokat

Pedikura i njega stopala te noktiju uključuje:
  • kupka i odstranjivanje grube kožice (u slučaju medicinske pedikure uklanjanje kurjih očiju i natisaka)
  • uređivanje noktiju (u medicinskoj pedikuri sanacija uraslih noktiju)
  • masaža stopala
  • lakiranje noktiju običnim ili trajnim lakom iz naše bogate palete Shellack lakova

U našem salonu primjenjujemo najviše standarde prevencije virusnih, gljivičnih i ostalih bolesti koje se mogu prenijeti ovom uslugom. Iznimnom pažnjom pri dezinfekciji pribora, sterilizaciji alata na 180-200oC i korištenjem jednokratnih skalpela, papirnatih ručnika, vrečica za kadice te rukavica, štitimo vas od moguće zaraze ili bolesti. Komplet alata za svakog klijenta nakon sterilizacije stavljamo u svoju vrečicu koja se hermetički zatvara.

Tretman traje 60-90 min ovisno da li radimo estetsku ili medicinsku pedikuru i da li nanosimo lak

Zanima Vas?

Naši kontakti...