Pišite nam: marita@zg.t-com.hr

Anticelulitna masaža vakumom – pravo rješenje za dubinsko uklanjanje celulita

Osjećajte se dobro u svojoj koži

Mnoge žene muku muče s celulitom, i slobodno možemo reći kako je on naš ‘najveći neprijatelj’. Koliko god vježbale, ili se pravilno hranile, nikako ga se ne može riješiti u potpunosti. U mnogim je slučajevima on nasljedan, no ipak se može kontrolirati. Nastaje iz nemogućnosti našeg organizma da izbaci suvišne stvari. U tom procesu važnu ulogu ima i cirkulacija, a ona uslijed promjena u organizmu, i s godinama, postaje sve slabija.

Anticelulitna masaža vakuumom zato je pravo rješenje za dubinsko uklanjanje celulita, jer poboljšava cirkulaciju, eliminira štetne tvari, poboljšava tonus kože i opušta mišiće. U salonu Marita tijekom vakuumske terapije, provodi se limfna drenaža. Ona pospješuje izlučivanje štetnih tvari i suvišne tekućine iz tijela. Tako i pomaže u detoksikaciji cijelog organizma. Nikad nije kasno uhvatiti se u koštac s problemom koji vas sprječava da se osjećate ugodno u svojoj koži, posebno tijekom ljetnih mjeseci.

Nakon anticelulitnih masaža vakuumom masnih naslaga u vezivnom tkivu, koji uzrokuju celulit, bit će manje. Posebno na stražnjici, bedrima, bokovima i trbuhu,  a osim što ćete izgledati bolje, i vaš će organizam funkcionirati bolje, i zdravije.

Kako provodimo masažu?

Ova vrsta masaže koju radimo zahvaća tkivo i do nekoliko centimetara ispod kože čime dolazi do otpuštanja toksina te povećanja cirkulacije krvi kao i cirkulacije limfe.

Tretman  se izvodi dva puta tjedno. Preporučeni broj dolazaka je oko 10-15. To je dovoljan broj dolazaka ukoliko se radi o manjoj količini celulita. U slučaju da se radi o količini koja se godinama nije trretirala, to neće biti dovoljan broj dolazaka te se nakon prve serije dolazaka preporuča pauza ood 10-15 dana nakon čega slijedi druga serija dolazaka koja može biti u većem razmaku odnosno jednom tjedno.

Dio tijela koji najčešće muči vas, drage naše klijentice su bedra i stražnjica.  Kako bi postigli najbolje rezultate, ručno se umasira dobra anticelulitna krema i ulje za masažu. Anticelulitna masaža vakumom se obavlja pomoću posebnog aparata i staklenih „čašica“.   Njima se masira tretirani dio tijela po principu usisavanja, tj. odizanja i razdvajanja vezivnog i masnog tkiva.

Nove objave