Pišite nam: marita@zg.t-com.hr

Radiofrekvencijom potaknite cirkulaciju, metabolizam stanica i stimulirajte obnovu kolagena

Radiofrekvencijom do zategnute kože i bez bora

Ponekad nam u životu treba predah i poticaj. Poticaj da se dobro osjećamo u svojoj koži. Tada je ispunjavanje svih svakodnevnih obaveza i puno lakše.

Predahnuti možete i zahvaljujući tretmanu Radiofrekvencije. Ovim se tretmanom, koji se provodi u salonu Marita, na licu ili tijelu, potiče cirkulacija, metabolizam stanica, i stimulira obnova kolagena. Opuštena koža tako postaje vidljivo zategnutija, bore manje, a tretmanom se mogu podići očni kapci, smanjiti jastučići ispod očiju, i zategnuti opuštena koža na tijelu.

Uz pomoć kontroliranog zagrijavanja, topline, povećava se zatezanje elastičnih vlakana kože. Koža uz ovaj poticaj, prirodno, počinje stvarati novi, svježi kolagen, i tako obnavlja samu sebe.

Radiofrekvencija – do rezultata na tijelu

Primjenom radiofrekvencije na području tijela, smanjuje se i celulit, i lokalizirane naslage masnoće, a i normalizira se lučenje sebuma, što pomaže u liječenju akni. Tretman je bezbolan i ugodan, a vaš predah osiguran uz masažu dekoltea, vrata i gornjeg dijela leđa, koji dolazi nakon radiofrekvencije, i nakon što se na tretirano područje nanese hranjiva maska.  Stručnjaci iz salona Marita preporučit će i kućnu njegu, koja je nakon ovog tretmana jako važna.

Neizostavna kućna njega

Gotovo nakon svakog tretmanu u salonu, preporučamo tretmane kućne njege. Na taj način se efekt djelovanja u salonu produžava ispravnim tretirnjem kof kuće.

Nove objave