Pišite nam: marita@zg.t-com.hr

Dermapen – maknite ožiljke od akni, pigmentacijske fleke i raznih nepravilnosti na licu

dermapen

Potaknite obnovu kože na prirodan način

Zamislite svoju kožu bez teškog pudera, njegovanu i svježu bez potrebe da skrivate ili zagladite sve one ožiljke od akni, pigmentacijske fleke i raznih nepravilnosti na licu koje vam stvaraju nelagodu… Mislite da to nije moguće?

Uz Dermapen tretman možete dobiti upravo to! Ova stimulativna metoda, koja se provodi u salonu Marita, potiče obnovu kože na prirodan način. Naime, u ovom tretmanu uz (ubode) aplikaciju mikroiglicama, na koži nastaju površinska mikro oštećenja. Na taj način potiče se koža na obnovu u prirodnom procesu.

Važan sastojak obnove je kolagen, taj vrijedni vezivni materijal našeg organizma, čije se stvaranje na takav način potiče. U kombinaciji s učinkovitim serumom, ovisno o problemu koji se tretira (anti age, C vitamin, britening…), Dermapenom se vidno popravlja problematično područje.
Dakle, nakon tretmana željenog područja, i hranjive maske, možete se opustiti  uz opuštajuću masažu dekoltea i stražnjeg dijela vrata. Uživajte u masaži koju vam Marita poklanja nakon svakog tretmana Dermapenom.

Zahvaljujući vertikalnom kutu uboda i maloj površini, Dermapenom se može preciznije i sigurnije tretirati teže dostupna mjesta oko očiju, nosa. Rezultat je bolji ako se tretman ponavlja, a koža je vidno osvježena i pomlađena. Tako prirodni look postaje jedini kozmetički dodatak koji vam je potreban!

Važno je biti iskren

Uvijek nam otvoreno recite svoju situaciju, ne zbog nas, nego zbog sebe. Zašto? Prvo, zato što je bitno pravo vrijeme provođenja tretmana. Drugo, postoje situacije kada DERMAPEN NE RADIMO!

Uglavnom, to su situacije: 7 dana prije i poslije odlaska na sunce ili u solarij, kod karcinoma, kože tretirane kortikosteroidima, dijabetesa, hepatitisa, HIV pozitivni, gljivica, upalnih procese i herpesa.

Kućna njega je obavezna uz Dermapen, DA ili NE?

Svakako DA!. Kako bi tretman bio djelotvorniji i dao željene rezultate, važno je nastaviti tretiranje prema stručnoj preporuci iz našeg salona. Odnosno potrebno je provoditi pravilnu kućnu njegu. Ona je izuzetno važna za njegovan izgleda vaše kože. Svaka žena može uz malo truda pravilnom njegom kod kuće doprinjeti njegovanom izgledu.

 
 

Nove objave