Pišite nam: marita@zg.t-com.hr

Gestal masaža cijelog tijela idealno je rješenje za regeneraciju vašeg tijela

Zaboravite na probleme

Kao metoda liječenja, Gestal  masaža se koristi još od davnina. Osim u Kini i Aziji, masažu su koristili i Egipćani, Grci i stari Rimljani, i to posebno u slučaju liječenja ozljeda, i nekih bolesti. Danas je masaža idealan tretman za oporavak tijela. Također služi i kao prevencija raznih neugodnih stanja koja nastaju nakon dugotrajne izloženosti stresu. I zato u potrazi za savršenim načinom opuštanja tijela odaberite Gestal masažu koja se provodi u salonu Marita.

Posebnost ove masaže leži u specifičnim pokretima koji se izvode upotrebom podlaktica i laktova. Tako se snažnim pritiscima, opuštaju velike i duboke mišićne skupine. Nakon toga dolazi i do poboljšanja krvne i limfne cirkulacije te cjelokupnog metabolizma, a popušta i napetost u zglobovima i tetivama.

Gestal masaža je bezbolna i djelotvorna u borbi sa masnim naslagama i celulitom. Slovi kao Idealno je rješenje za regeneraciju vašeg tijela. Lakše ćete obavljati sve radne i ostale dnevne obaveze, a zaboravit ćete i na sve probleme koje ste nosili na leđima.

Nakon GESTAL masaže koja traje cca 60 min osjećat ćete se opušteno  i napunjeno novom, vitalnom energijom!

Nove objave