Pišite nam: marita@zg.t-com.hr

Povećajte elastičnost i volumen usana bez igle – Hyaluron pen

Bez igle, bez boli do punijih usana uz Hyaluron pen

HYALURON PEN – popunjavanje usana ili bora lica bez igle

Mnoge će žene zazirati od tretmana za uljepšavanje, posebno ako oni uključuju upotrebu igle. Možda će i pokušati nešto same napraviti, pa pritom potrošiti gomile novca, a neće biti zadovoljne rezultatom. Upravo zato veliku popularnost ima tretman koji provode stručnjaci, i bez upotrebe igle, a ispod kože unosi važnu kiselinu koja povećava elastičnost i volumen.

Hyaluron pen neinvazivni je tretman koji bez boli, i bez upotrebe igle, uz određeni potisak, u kožu ubrizgava hijaluron, tvar koju naš organizam proizvodi sve manje, što smo stariji. Koristi se za izglađivanje linija na licu, oko usana, nazolabijalne brazde, bore u području oka, čela… U salonu Marita tijekom ovog tretmana hijaluronska kiselina ispod kože se raspoređuje ravnomjerno, a uz to nježno i bezbolno. Ranije su takvi zahvati često završavali s kvržicama, masnicama, a oporavak je znao trajati i do 10 dana.

Učinak je neizostavan

Uz upotrebu Hyaluron pena, u rukama licenciranih stručnjaka, učinak je vidljiv gotovo odmah. Poticanje stvaranja novog kolagena, i zadržavanje vlažnosti kože, recept je za prirodan, bujan izgled vaših usana, zaglađenih i popunjenih bora. I bez ružnih i neprirodnih efekata. Nakon tretmana Hyaluron penom nećete skidati osmijeh s lica, a strah od igle bit će daleka prošlost.

Ovaj tretman namijenjen je svima koji žele poboljšati izgled usana, bilo da je riječ o nekim nepravilnostima, asimetriji, ublažavanju bora ili povećanju volumena te oblikovanju senzualnih usana.

Dobro je znati:

Pune usne oduvijek su sinonim ljepote i mladosti. Drevne civilizacije diljem svijeta često su stavljale razne materijale u usne i ukrase kroz usnu ne bi li je uljepšali i ukrasili. Idealna veličina i proporcije usana varirale su kroz vrijeme i različite kulture. Kleopatra je, za ukrašavanje svojih usana crvenom bojom između ostalog drobila kukce.

Također je poznato iz zapisa da su drevni Sumerani od prije 5000 godina prvi izumili ruž za usne drobeći drago kamenje. Oko 1900. godine kirurzi su prvi puta pokušali injektirati parafin u usne, ali bez uspjeha.
Uslijedio je botox, a najveće zapažanje izazvao je hijaluron. Još kad kažemo da vam nudimo uljepšavanje usana bez igle…

Nove objave